Sara Siipola kertoo, kuinka suhtautuu spekulaatioihin Suomen viisuedustajan paikasta

Sara Siipola paljastaa, onko UMK-show’ssa kaikki mennyt suunnitellusti 0:17
Videolla: Sara Siipola paljasti ennen UMK-finaalia, onko show’ssa kaikki mennyt suunnitellusti

Sara Siipola sijoittui toiseksi Uuden Musiikin Kilpailussa, mutta tilanne Suomen euroviisuedustajan suhteen on yhä avoin.

Laulaja Sara Siipolan  helmikuinen lauantai on yhtä kiirettä ja haipakkaa, kun hän viipottaa menemään tilaisuudesta toiseen. Aiemmin illalla Siipola nähtiin Emma-gaalan punaisella matolla, josta hän riensi Putouksen  suoraan lähetykseen, jossa hän esittää Uuden Musiikin Kilpailun  myötä ilmiöksi nousseen kappaleensa Paskana.

Siipola kertoi MTV Uutisille ennen Putousta jännittävänsä hieman suoraa lähetystä, mutta olevansa tosi innoissaan. 

– Ollaan paskana Putouksessa ja kuulin, että se kohta missä laulan, on nimeltään joku peräaukko? Eli siinä sitten. Sopii teemaan niin sanotusti, Siipola vitsaili viitaten Putouksen lavastetta, joka tunnetaan yleisesti näyttelijöiden keskuudessa "peräaukkona". 

Uuden Musiikin Kilpailun finaali nähtiin tasan viikko sitten, ja siellä Siipola kappaleineen sijoittui toiseksi Windows95manin  voitettua kisan No Rules! -kappaleellaan. Siipolan mukaan UMK:n jälkeinen viikko niin ikään on ollut kiireinen, eikä aikaa pysähtymiselle oli juuri ollut. 

– Eilen tehtiin comeback Nokia Areenalle, kun esiinnyin siellä Iskelmä-gaalassa, ja nyt tulin juuri Emma-gaalan punaisella matolta. Nyt tänne ja ehkä sitten vielä jonnekin muuallekin, tästä tuli tietoa tuolla punaisella matolla. Että kyllä nyt viedään Siipolan likkaa mutta kyllä nautin!

Sara Siipolan lauantai on kiireinen Emma-gaalan ja Putouksen välillä.

Viikon aikana Siipola on saanut myös runsaasti viestejä ulkomaisilta viisufaneilta. 

– Niitä on tullut ihan ympäri maailmaa, eikä pelkästään Euroopan sisällä, ja ihmiset ovat tehneet paljon reaktiovideoita Youtubeen ja muuallekin someen, ne ovat ihan mielettömiä. En edes tajunnut kun lähdin mukaan, että ihmisiä kiinnostaa näin paljon Suomen ulkopuolellakin tuo euroviisukarsinta, se on ihan mahtavaa. 

Siipolan mukaan toiseksi sijoittuminen ei ollut hänelle lainkaan pettymys. 

– En jotenkin osannut ajatella missään vaiheessa, tai luonut sellaista painetta päähäni, että miten sijoittuisin. Mielestäni Windows95man niin todella ansaitusti voitti ja olen tosi onnellinen siitä lopputuloksesta. Sain kuitenkin ihan huikean näkyvyyden ja paljon avautui uusia ovia, olen onnellinen siitä. 

UMK-finaalin jälkeisen viikon aikana on käyty laajaa keskustelua siitä, kuka Suomea lopulta lähtee edustamaan Malmön Euroviisuihin, sillä osallistujamaista Israel käy kritisoitua sotaa Gazassa. Keskustelun myötä viisuedustajan paikka voisi olla mahdollinen Siipolalle, mikäli Windows95man päättäisi siitä luopua. 

Siipolan mukaan hän itse ei vielä tiedä, miten asiassa tulee käymään. Hän kertoo myös asennoituneensa jo toiseen sijaan ja olevansa siihen hyvin tyytyväinen. 

– Joo semmoista spekulaatiota on ollut, mutta itselläni ei ole mistään oikein semmoista varmaa tietoa vielä. Niin en kommentoi sitä ennen kuin saan ihan sataprosenttisen varman tiedon. 

Lue myös:

    Uusimmat