Mainos

Sara Forsberg sai roolin Hollywood-elokuvasta – kehuja Renny Harlinilta

Sara Forsberg lähtee kuvaamaan Hollywood-elokuvaa ja isoa mainoskampanjaa.

Los Angelesissa asuva suomalainen YouTube-tähti Sara Forsberg on viime kuukausina saanut jalkaa oven väliin niin musiikki-, elokuva- kuin mainosbisneksessäkin.

Saran manageri Johannes Ylinen kertoo, että lahjakas nainen on kiertänyt paljon koekuvauksia, joista poikinut mukavasti työtehtäviä.

– Sara on saanut pienen roolin Hollywood-elokuvasta, ja lentää pian sitä kuvaamaan. Kyseessä on jenkkileffa, jota kuvataan ulkomailla, Ylinen paljastaa.

Lisäksi Sara on solminut ison mainossopimuksen.

– Hän alkaa tehdä mainoshommia Saudi-Arabiaan. Hänellä on sinne iso diili erään johtavan brändin kanssa, Ylinen kertoo.

Myös tv-ohjelmat ovat olleet kiinnostuneita suomalaisesta, mutta tällä hetkellä Sara ei pysty sitoutumaan paljon aikaa vieviin projekteihin. Hän solmi juuri kansainvälisen levytyssopimuksen Capitol Recordsin kanssa, ja viettää paljon aikaa studiossa.

– TV-kanava omistaa yleensä esiintyjän kuukausien ajaksi. Sellainen ei tällä hetkellä, Ylinen selittää.

Saran ura Los Angelesissa on edennyt uskomattoman nopeaa vauhtia, ja hän on onnistunut vakuuttamaan tapaamansa ihmiset poikkeuksellisella lahjakkuudellaan. Myös Yhdysvalloissa vaikuttava elokuvaohjaaja Renny Harlin on huomannut maanaisensa mahdollisuudet menestyä Hollywoodissa.

– Tapasimme taannoin Rennyn kanssa. Hän sanoi, että vaikka niin monet yrittävät luoda uraa Hollywoodissa, on todellinen Saran kaltainen talentti lopulta erittäin harvassa. Internet ja YouTube ovat tehneet mahdolliseksi sen, että se äärimmäinen talentti voi löytyä maailman toisesta kulmasta, Johannes Ylinen kertoo.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja