Sara Forsberg IL:n haastattelussa silikonirinnoistaan: "Asia, mistä en ole vielä valmis puhumaan"

Sara Forsberg näyttelee Renny Harlinin menestyselokuvassa 2:30

Sara Forsberg avautuu Iltalehden haastattelussa syistään silikonirintojen hankkimiseen. 

VIDEO: Sara Forsberg kertoo miten päätyi Renny Harlinin elokuvaan

Laulaja ja juontaja Sara Forsberg vieraili keskiviikkona julkaistussa Iltalehden ILTV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa Susanne Päivärinnan kanssa puhumassa elämästään.

Puheeksi nousi myös hänen vuosia sitten hankkimat silikonit. Forsberg kertoi aikaisemmin YouTube-videolla olleensa 17-vuotias, kun hän sanoi äidilleen haluavansa rintaimplantit. Äiti tuki ideaa, koska halusi tyttärensä olevan onnellinen. 

– Tämä on itseasiassa semmoinen juttu, joka on vähän isompi mitä luulee. Asia, mistä en ole vielä valmis puhumaan mediassa. Siihen liittyy sellainen asia, että minulla ei ollut rintakudosta ollenkaan, niin kuin kaikilla muilla ikäisilläni, hän kuvailee Päivärinnan haastattelussa.

Forsbergin mukaan he selvittivät tuolloin onko korjausleikkaus mahdollinen. 

– Kyllä se sitten oli, onneksi, koska se muutti ihan täysin mun kuvan itsestäni. Muistan, että vihasin vihasin vartaloani, eikä ollut yhtään sopusuhtainen olo. Mutta nyt on, hän sanoo. 

Nainen hehkuttaa implanttien olleen yksi elämänsä parhaimmista päätöksistä, mutta hän ei ole vielä valmis puhumaan päätöksen kaikista taustoista. 

– En ole henkisesti vielä valmis siihen. Olen yrittänyt kelata, miten se olisi järkevintä kertoa. Mutta sitten on silleen, että pitäisikö siitä kertoa sitten ollenkaan. Toistaiseksi en ole vielä valmis siihen myllytykseen, niin jätän kertomatta, hän summaa.

Lähde: Iltalehti

Lue myös:

    Uusimmat