Me Naiset: silikonirinnat aiheuttivat Marja Kihlströmissä tunteiden myllerryksen – kertoo, miten elämä muuttui leikkauksen myötä

Irina on toiminut 10 vuotta stripparina – silikonirinnat muuttivat suhtautumista omaan kehoon 0:47
Irina on toiminut 10 vuotta stripparina – silikonirinnat muuttivat suhtautumista omaan kehoon

Marja Kihlstörm kertoo Me Naisten haastattelussa ajatuksiaan liittyen silikonirintoihin.

Erityistason seksuaaliterapeutti ja tv-kasvo Marja Kihlström kertoo Me Naisten haastattelussa päättäneensä viime vuonna hankkia silikonirinnat. Päätöstä edelsi vuosien harkinta, joka pantiin täytäntöön viime marraskuussa.

Päätöksen juurisyynä oli Kihlströmin tunne siitä, ettei hänen kroppansa tuntunut enää kolmen lapsen ja imettämisen jälkeen omalta.

Kihlström sanoo haastattelussa, että hänen mielestään silikoneihin liittyvä keskustelu on enimmäkseen leimaavaa ja syyllistävää. Hänen mukaansa yleinen ajatus on, että nainen ottaa silikonirinnat miesten vuoksi. Kihlströmin puoliso Matti Kihlström hyväksyi Kihlströmin sellaisena kuin hän on, mutta naisen oma tunne oli erilainen.

– Itse en enää tuntenut olevani sama nainen. Koin menettäneeni jotain tärkeää, hän kertoo Me Naisille.

Kihlström kertoo haastattelussa tunteneensa aluksi syyllisyyttä päätöksensä vuoksi. Hän tunsi olevansa vastuussa koko maailmalle naisia, äitejä, seuraajiaan ja lapsiaan myöten.

– Päätös on kuitenkin jokaisen oma ja varsinkin nuorten olisi hyvä kypsytellä sitä rauhassa, hän toteaa.

Kihlström kertoo tunteneensa kuolemanpelkoa ennen leikkausta. Myöhemmin hän kuitenkin herkistyi kyyneliin nähtyään uudet,  operaation jäljiltä vielä turvonneet rintansa.

– Ne toivat itseluottamusta ja jotain minussa vapautui. Se on heijastunut suhteeseemme positiivisesti, hän kertoo julkaisulle.

Kihlström kertoi rintaleikkauksestaan ensimmäisen kerran julkisesti huhtikuussa 2022. Tuolloin hän kertoi prosessista ja sen herättämistä ajatuksista Instagramiin postaamansa kuvan yhteydessä.

– Minä huomasin jo ensimmäisen lapsen jälkeen miten rintojeni valtava muutos ihastutti, hämmensi ja lopulta suretti. Tämän muutoksen kun toistin kolmen lapsen kanssa ja kahdeksan vuoden imetykseen yhdistettynä jäin varsin rinnattomaksi. Yritin hyväksyä tilanteen, oppia näkemään kehoni uusin silmin mutta jokin puuttui, hän kertoi.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kihlströmin mukaan oli päiviä, kun hän rakasti "pieniä, litistyneitä" rintojaan. Oli kuitenkin myös päiviä, jolloin "rinnattomuus teki olon surkeaksi ja kosketuksen vastaanottamisen hankalaksi".

– Otin marraskuussa silarit itseni takia, en yhdenkään miehen tai julkisuuden paineiden. Hetkeäkään en ole katunut vaan sen sijaan olen nauttinut. Sain jotain minulle niin tärkeää takaisin. Naiseuteni ja seksuaalisuuteni kohensi ryhtiään, hän jatkoi.

Kihlström kirjoitti kertovansa asiasta avoimesti, koska hänen mielestään äitien ottamista silikonirinnoista ja muista kauneusoperaatioista vaietaan liikaa.

– Se mitä teet kehollesi on sinun asia. Se mitä minä teen keholleni on minun asia. Älä kuuntele kehosi suhteen ketään muuta kuin itseäsi ja yritä olla sille rehellinen, hän muistutti.

Lue myös:

    Uusimmat