Shirly Karvinen tiesi, että pusukuvat laulaja Sannin kanssa julkaistaan Seiskassa – kertoo podcastissa joutuneensa soittamaan vanhemmilleen puhelun, johon ei ollut valmis

7:34
Shirly Karvinen kertoi erostaan suorassa Tanssii Tähtien Kanssa -lähetyksessä.

Laulaja Shirly Karvinen olisi halunnut rauhassa sulatella seksuaalisuuttaan.

Radiojuontaja Shirly Karvinen on ollut julkisuudessa vuodesta 2016 asti, kun hänet kruunattiin Miss Suomeksi. Karvinen puhui muun muassa misseydestään ja julkisuudesta Aki Linnanahteen Talk Show’n uusimmassa jaksossa.

Linnanahde ottaa haastattelun aikana puheeksi, kun Seiskassa on ollut paljon yhteiskuvia Karvisesta ja suosikkilaulaja Sannista. Karvinen kertoo, että hän on lyhyen mediauransa aikana jo turtunut erilaisiin kirjoituksiin ja otsikointeihin.

Karvinen sanoo, että julkaistut pusukuvat saman sukupuolen ihmisen kanssa tuntuivat kuitenkin hurjalta.

– Kyllä se tuntui tosi alastomalta, kun näki ensimmäisen kerran lehdessä tästä, Karvinen kertoo.

Karvinen sai etukäteen kuulla, että juttu on tulossa lehteen. Seiskan toimittaja oli yrittänyt soittaa ja laittanut viestiä, että saisi kommentin häneltä. Karvinen jätti vastaamatta lehden yhteydenottoihin.

– Samaan aikaan tiedostan sen, että seuraavana torstaina on todennäköisesti juttua, että mut on yhdistetty naishenkilöön.

Karvinen ei ole puhunut seksuaalisuudestaan läheisilleen, koska ei ole itsekään ollut sinut asian kanssa.

– En ole itseltäni varsinaisesti salaillut mitään, mutta se on ehkä semmoinen puoli itsessäni, mitä en ole suostunut katsomaan kunnolla. Ja kun en ole itse suostunut katsomaan sitä, niin luonnollisesti en ole hirveästi puhunut siitä läheisilleni tai vaikka mun vanhemmille.

Karvinen halusi, että vanhemmat saisivat tietää asiasta ennen lehden ilmestymistä.

– Jouduin soittamaan sellaisen puhelun, mihin en olisi esimerkiksi ollut valmis. Hei äiti ja iskä, nyt on sellainen tilanne, että olen aina ollut kiinnostunut miehistä, mutta kyllä mahdollisesti myös naisetkin kiinnostaa, Karvinen kertoo Linnanahteelle.

– Itse oli halunnut rauhassa sulatella asiaa. Se on kuitenkin iso prosessi myös käydä itsensä kanssa ihan pelkästään, ilman muiden ihmisten painostusta. Varsinkaan jonkun lehden tai median painostusta. Siitä on toivuttu, edelleen tässä ollaan ja kaikki on hyvin. Oli se aika kivuliasta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja