Sara Chafak ja Jeffrey-rakas julkaisivat ensimmäisen yhteisvideon somessa – paljastavat, kumpi on parempi kuski

4:02
Missikaunotar Sara Chafak toteutti vihdoin ison unelmistaan ja julkaisi ensimmäisen sinkkukappaleen – kiusaamistaustan vuoksi musiikkihaaveet siirtyivät pitkään: "Olen aina epäillyt itseäni"

Videolla selviää muun muassa se, kumpi on hyvä kuski ja kumpi ei. 

Miss Suomi Sara Chafak julkaisi ensimmäisen yhteisen TikTok-videon Jeffrey Lawmanin kanssa. Video kulkee palvelussa nimellä pariskuntahaaste ja kysymyshaaste

Videolla on väittämiä oikealla ja vasemmalla, joista toinen pitää valita. 

Pariskunta arvuttelee muun muassa sen suhteen, ovatko he hyviä kuskeja vaiko ei. Videolla myös selviää, kumpi kaksikosta on tuhlaaja. 

Jos et näe videota, voit katsoa sen tästä

Romanssihuhuja

Chafakin ja Lawmanin ympärillä on vellonnut jo pitkän aikaa romanssihuhuja. Huhut saivat vahvistuksen, kun Lawman julkaisi ensimmäisen yhteiskuvan Chafakin kanssaInstagram-tilille marraskuussa. 

Chafak paljasti lokakuun lopussa Instagram Storiesin Q and A -osiossa, että ihastui Fort Boyard -ohjelman kuvauksissa erääseen henkilöön. Chakak oli mukana ohjelmassa vuonna 2019. 

Chafak hehkutti vastauksessaan ohjelman olleen hänelle ainutlaatuinen ja upea kokemus, monella tapaa. Ohjelmassa ei säästytty fyysisiltä vammoilta, ja lisäksi hän vihjaa tuotannon tuoneen hänen elämäänsä jotain muutakin mukavaa. 

– Paljon tuli mustelmia ja aivotärähdyskin siihen päälle, mutta mitään en muuttaisi reissusta! Ja mikä ehkä mieleenpainuvinta oli se, että ihastuin matkalla yhteen tyyppiin sitten ihan huolella, Chafak kertoo. 

Päivityksessään Chafak ei kuitenkaan paljastanut sitä, että kuka hänen ihastuksensa kohde oli matkalla. Chafak kilpaili ohjelmassa keltaisessa joukkueessa, jossa hänen lisäkseen olivat Love Island Suomi -ohjelman ensimmäisen tuotantokauden voittaja Jeffrey Lawman sekä Salatut elämät -tähti Monika Lindeman

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja