Archie Cruzille lähtöpassit The Local Bandista – Alexi Laiho, Jussi69 ja Olli Herman jatkavat uuden basistin kanssa

Mullistusten keskellä olevan Santa Cruz -yhtyeen nokkamies Archie Cruz ei jatka superkokoonpano The Local Bandin riveissä. Jussi69, Alexi Laiho ja Olli Herman jatkavat yhtyeessä uuden basistin kera.

Archie Cruz vieraili MTV:n Possessa syksyllä 2017. Katso video yllä.

Vuonna 2013 perustettu suomalaisen musiikin superkokoonpano The Local Band jatkaa toimintaansa ilman yhtyeessä bassoa soittanutta Archie Cruzia. Mullistusten keskellä olevan Santa Cruz -yhtyeen nokkamiehen korvaa The Local Bandissa Lost Society -yhtyeen Samy Elbanna.

The Local Bandin muut perustajajäsenet ovat Children Of Bodom -laulaja-kitaristi Alexi Laiho, Reckless Love -yhtyeen nokkamies Olli Herman sekä The 69 Eyesin rumpali Jussi69.

– Archie Cruz keskittyy nyt omaan uraansa musiikin parissa. The Local Band toivottaa hänelle onnea uusiin seikkailuihin, bändi kirjoittaa virallisella Instagram-tilillään julkaistun kuvan yhteydessä.

– Kuten aina, meillä on muutama ässä hihoissamme. Kerromme lisää pian.

Archie Cruz julkaisi tänään torstaina iltapäivällä uuden päivityksen Instagramissa ja Facebookissa. Pitkässä kirjoituksessa hän ei kommentoi suoraan lähtöpassejaan The Local Bandin riveistä.

– Niin paljon kuin rakastankin rock'n'rollia, siinä on myös kääntöpuolensa. Olen saanut siltä paljon, mutta olen myös nähnyt, mitä kaikkea se on vienyt, Cruz kirjoittaa ja lisää, että ei halua sanoa nimiä eikä halua osoittaa sormellaan ketään.

– Minä itse en käytä mitään paitsi särkylääkettä. Lopetin juomisen edellisen USA:n kiertueemme jälkeen, jotta ihmiset eivät voisi syyttää sen perusteella jostain, mitä en tehnyt. Vuosien varrella olen kyllä ollut tekemisissä raivoavien alkoholistien ja narkkarien kanssa tällä alalla.

Archie painottaa postauksessa vielä uudelleen, ettei hän aio nimetä ketään. Hän kirjoittaa olevansa onnekas.

– Olen vielä nuori ja minulla on tulevaisuus edessäni. Monilla niistä, kenen kanssa olen ollut tekemisissä, on toinen jalka haudassa ja voin vain kuvitella, miten kamalalta se varmasti tuntuu. Toivon vain parasta sen tuskan kanssa kärvisteleville ihmisille.


The Local Band esiintyi Helsingissä kesäkuun alkupuolella Hollywood Vampires -yhtyeen lämmittelijänä.

Archie Cruz nousi otsikoihin keväällä, kun Santa Cruz -yhtye keskeytti kiertueensa Yhdysvalloissa. Yhtyeen muut jäsenet erosivat yhtyeestä.

Lue myös:

    Uusimmat