"Sanoin, etten usko, että he ovat tulossa" – kukaan ei saapunut autistisen 10-vuotiaan syntymäpäiville, mutta pettymys vaihtui iloon

Autistisen pojan syntymäpäiväjuhlat olivat päättyä todelliseen pettymykseen, kun kukaan ei saapunut juhliin paikalle. Onneksi juhlapaikan henkilökunta pelasti tilanteen, kertoo muun muassa Yahoo Lifestyle.​​​​​​​

10-vuotias autismikirjon häiriötä sairastava Brody Barron muutti vastikään Britanniasta Oklahomaan, Yhdysvaltoihin. Pojan syntymäpäivät olivat oikeasti elokuussa, mutta muuton takia hän päätti siirtää niitä myöhemmälle syksyyn.

Tarkoituksena oli päästä juhlimaan uusien luokkakavereiden kanssa.

Fortnite-teemaisiin syntymäpäiväjuhliin Brody kutsui kymmenen ystäväänsä. Perhe järjesti juhlat Main Event -juhlapaikassa, jossa ne tulisivat kustantamaan yhteensä 300 dollaria [260 euroa].

Videolla pohditaan, miten kiusaamiseen tulisi puuttua. Artikkeli jatkuu videon alla.

9:31

Kun juhlapäivä syyskuun lopussa vihdoin koitti Brody odotti innoissaan vieraiden saapumista juhlapaikalle, mutta sai tyytyä pettymykseen. Kukaan ei tullut.

"Minä itkin"

– Emme odottaneet, että kaikki tulisivat paikalle, mutta 30 minuuttia sen jälkeen, kun juhlien piti alkaa, me tiesimme, ettei kukaan saapuisi. Sanoin Brodylle, ”selvitetään nyt, mitä tehdä, koska en tiedä, pääsevätkö ystäväsi”, Brodyn äiti Susan kertoo Yahoo Lifestyle -sivustolle.

Autismin takia Brody ei aivan ymmärtänyt, mitä hänen äitinsä yritti viestittää, joten hän vastasi, ettei häntä haitannut odottaa.

– Se särki sydämeni. Sanoin hänelle, etten usko, että he ovat tulossa. Hänen koko kehonsa lannistui ja hän roikotti päätään. Minä itkin, Susan kertoo.

Tapahtumapaikan henkilökunta pelasti tilanteen

Äiti menikin puhumaan juhlapaikan henkilökunnan kanssa. Hän oli maksanut jo sata dollaria juhlista, joita ei nyt olisikaan. Paikan johtaja kuitenkin sanoi, että he järjestäisivät pojalle "mahtavat juhlat" – täysin ilmaiseksi.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Niin Main Eventin henkilökunta kerääntyi Brodyn luokse ja lauloi tälle onnittelulaulun, antoi hänelle kortin, osallistui yhdessä megazone-laserpeliin ja lahjoitti hänelle Fortniten logolla varustetun pinssin.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

10-vuotias sai myös lahjan tuntemattomalta asiakkaalta, joka soitti juhlapaikalle ja päätyi kuulemaan Brodyn tarinan.

– Brody kosketti meitä kaikkia, kertoo Main Eventin edustaja Yahoo Lifestyelle.

Syntymäpäiväsankari itse oli ikionnellinen yllätyksestä. Äidin mukaan hän oli sanonut syntymäpäivien olleen "paras päivä ikinä".

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja