Sanna Marinin kaunis hääpuku on tuttu näky muutaman vuoden takaa – näin upeana tuleva pääministeri edusti sama mekko yllään Linnan juhlissa 2018

Sanna Marinin häämekko on Anni Ruuthin ja Pinja Heikkisen käsialaa. 

Pääministeri Sanna Marin (sd) ja hänen pitkäaikainen puolisonsa Markus Räikkönen menivät naimisiin lauantaina 1. elokuuta. Marin ilmoitti hääuutisesta sunnuntaina 2. elokuuta Instagram-tilillään, joka keräsi osakseen runsaasti huomiota ja onnitteluja niin kotimaasta kuin muualta maailmasta. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Eilen sanoimme toisillemme tahdon. Olen onnellinen ja kiitollinen, että saan jakaa elämäni rakastamani ihmisen kanssa. Olemme nähneet ja kokeneet yhdessä paljon, jakaneet ilot ja surut, ja tukeneet toisiamme tyvenessä ja myrskyssä. Olemme eläneet yhdessä nuoruutemme, varttuneet aikuisiksi ja kasvaneet vanhemmiksi rakkaalle tyttärellemme. Kaikista ihmisistä Sinä olet minulle se oikea. Kiitos, että olet vierelläni, Marin kirjoitti päivityksensä yhteydessä. 

Marinin yllä nähtiin häissä mekko, joka on tuttu vuoden 2018 Linnan juhlista. Muutama vuosi sitten nimittäin Marin edusti itsenäisyyspäivän vastaanotolla mekossa, joka oli jo tuolloin tarkoitettu myös hänen häämekokseen. Yllä olevalta videolta näet, kuinka Marin saapui juhliin häämekko yllään. 

Vuonna 2018 Marin julkaisi Instagram-tilillään kuvia puvustaan, jonka hän kertoi olevan Anni Ruuthin ja Pinja Heikkisen käsityönä toteutettu luomus. Tuolloin Marin kertoi puvustaan myös sen, että sen on tarkoitus toimia hänen hääpukunaan. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Minulle oli tärkeää, että puku on eettisesti valmistettu ja sillä on käyttöä myös itsenäisyyspäivän jälkeen. Materiaaliksi valikoitui helmenvalkoinen kauniisti laskeutuva silkkisatiini, Marin kertoi tuolloin puvustaan. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Myös suunnittelija Anni Ruuth on onnitellut Marinia toisen hääkuvan kommenttikentässä.

– Kiitos Sanna kunniasta suunnitella pukusi. Lämpimät onnittelut vielä kertaalleen, Ruuth toivottaa Marinille. 

Marin ja Räikkönen ovat olleet yhdessä 18-vuotiaista asti. Pariskunnalla on yhteinen, 2-vuotias tytär Emma Amalia. Räikkönen työskentelee tamperelaisessa MarkkinointiAkatemia-yrityksessä. 

Pariskunta vihittiin pääministerin virka-asunnolla Kesärannassa Helsingin Meilahdessa. Vieraita hääjuhlassa oli 40 ja paikalla olivat vain parin läheisimmät sukulaiset sekä ystävät. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja