Sanna Marin suorasanaisena vuosi sitten kansalliseksi puheenaiheeksi nousseesta kuvakohusta: "Vieläkin tuolla somessa öyhötetään"

1:06
Sanna Marinilla on erikoinen tapa viettää aikaansa Kesärannassa – videolla pääministeri kertoo, mikä se on.

Sanna Marin kertoo Maria Veitolalle mielipiteensä "kuvakohuun", jonka seurauksena syntyi kansallinen pääministeriä tukeva someliike.

Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa juontaja-toimittaja Maria Veitola vierailee kauden seitsemännessä jaksossa pääministeri Sanna Marinin luona Kesärannassa, joka on pääministerin virka-asunto Helsingin Meilahdessa.

Nukuttuaan yön Kesärannassa Veitola ja Marin nautiskelevat aamupalansa ja kahvinsa yhdessä talon parvekkeella. Puheeksi tulee vuoden 2020 lokakuussa Suomea puhuttanut "kuvakohu", joka nousi Trendi-lehden tuolloin julkaistun artikkelin myötä.

Veitola aloittaa keskustelun kertomalla lukeneensa kyseisen haastattelun sen ilmestyttyä Trendi-lehdessä, muttei pistänyt itse merkille Marinin asua, joka kohun lopulta herätti. 

– Kai joku veti herneen nenään siitä, ettei siellä ollut aluspaitaa. Näkyi naisen ihoa! Marin nauraa. 

Keskustelu jatkuu Veitolan tiedustelulla, että saako Marin todella kritiikkiä siitä, että näyttää "liikaa ihoa". Marin kertoo tämän olevan totta sekä lisää, että saa yhä kritiikkiä jutusta, joka hänestä kirjoitettiin kansainväliseen huippumuotilehti Vogueen. 

– Vieläkin tuolla somessa öyhötetään, että eihän sillä ole muuta tekemistä kuin vaan esiintyä Voguessa ja kaikki päivät se on vaan jossain naistenlehdissä, Marin toteaa. 

– Ja siihenkin (Trendissä julkaistuun) kuvaan meni mitä tunti mun aikaani vuoden 2020 tammikuussa, ennen koronakriisiä. Yksi tunti niihin kuviin, niin on tässä vähän jotain muutakin tehty kuin otettu naistenlehtikuvia. Mutta se on niin helppoa, tämä on just sitä naisvihaa, Marin summaa. 

Marinin mukaan edelleen hyväksyttävämmäksi nähdään, että miespoliitikko antaisi haastattelun esimerkiksi kalastuslehdelle ja poseeraisi sen kannessa. 

– Mutta ei siitä pidä välittää. Haters gonna hate, pääministeri päättää.

Yökylässä Maria Veitola Sanna Marinin luona MTV3-kanavalla torstaina 14.10. kello 21. Jaksot ilmestyvät viikon ennakkoon mtv-palveluun.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja