Sanna Kiiski väittää kirjassaan: Rosanna Kuljulla ja Niko Ranta-aholla salasuhde – Rosanna tyrmistyi: "On erittäin tärkeää kunnioittaa vieraita ja heidän yksityisyyttään"

Toimittaja Sanna Kiisken Tinderpäiväkirja 2 -kirjassa väitetään Rosanna Kuljun tapailleen rikoksista syytetyn Niko Ranta-ahon kanssa.

Toimittaja ja tv-kasvo Sanna Kiiski julkaisi uuden Tinderpäiväkirja 2 -nimisen kirjan. Kirjassa hän kertoo kutsuneensa Miss Helsinki -kilpailua pyörittävän Rosanna Kuljun  vieraaksi podcast-sarjaansa Tinderpäiväkirja.

Kulju kertoi podcastissa avoimesti sunnuntaipoikaystävästään ja ihannemiehestään, mutta mysteerimiehen nimeä hän ei kertonut.

– Se, mikä oli hauskaa Rosannan vierailussa oli se, että hän kuvaili ihannemiehensä podcastissa tummaksi, lihaksikkaaksi ja tatuoiduksi ja että hänellä saattaa juuri nyt olla sellainen sunnuntaipoikkis. Me sitten siinä heitettiin Tinkan kanssa kaikenlaista läppää ja yksi niistä oli se, että Niko Ranta-ahollahan on kanssa tietty naistyyppi, joka on Miss Helsinki, haahaa, Kiiski kirjoittaa kirjassaan.

Kiiski väittää kirjassaan Kuljun paljastaneen hänelle tuolloisen poikaystävänsä niin sanotusti off the record.

– Kun nauhoitus oli ohi, niin Rosanna paljasti meille, että tämä hänen tatuoitu sunnuntaipoikaystävänsä on kuin onkin Niko Ranta-aho. Hiukka vaikea oli pitää siinä pokkaa. Tämän salaisuuden me kuitenkin pidimme aina siihen saakka, kunnes Seiska teki asiasta jutun, Kiiskin kirjassa väitetään.

Kulju ja Ranta-aho eivät ole kommentoineet suhdeväitteitä julkisuudessa. MTV Uutisten tavoittama Kulju on hämmästynyt siitä, että hänet on mainittu kirjassa.

– En ollut siitä tietoinen, että olen kirjassa mukana, Kulju kertoo.

– Olen työskennellyt pitkään podcastien parissa ja mielestäni on erittäin tärkeää kunnioittaa vieraita ja heidän yksityisyyttään kaikin puolin.

MTV Uutiset ei tavoittanut Sanna Kiiskeä kommentoimaan kirjakohua.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja