Mainos

Sankka lumisade aiheutti ulosajoja ja kolareita - Sähköjä vielä poikki

Sankka lumisade ja sohjoiset tiet ovat aiheuttaneet useita ulosajoja ja kolareita Etelä-Suomessa. Sähkökatkojen korjaus vie paikoin huomisaamuun.

Tieliikennekeskuksesta kerrotaan, että liikenne on kuitenkin sujunut keliin nähden hyvin.

Rataliikennekeskuksesta kerrotaan, että junaliikenne kulkee jälleen Kouvolan ja Mäntyharjun välillä. Junaliikenne oli poikki aamupäivällä radalle kaatuneiden puiden vuoksi.

Sähkölinjoille kaatuneet puut katkoivat sähköjä kotitalouksilta ympäri maan eteläosia.

Kymenlaakson Sähköverkon alueella oli enimmillään noin 18 000 kotitaloutta vailla sähköä. Ennen iltaseitsemää alueella oli vielä yli 3 200 sähkökatkosta. Yhtiö arvioi, että vikojen korjaus kestää paikoin huomisaamuun.  

Aamun aikana sähkönsiirtoyhtiö Carunan verkkoalueella Lounais- ja Etelä-Suomessa oli pahimmillaan lähes 10 000 kotitaloutta ilman sähköjä. Yhtiön häiriökartan mukaan iltakuuteen mennessä liki kaikki viat oli saatu korjattua.

Porvoon Energialla oli Porvoon seudulla enimmillään noin 8 000 kotitaloutta vailla sähköä, mutta viat saatiin korjattua lähes kokonaan iltapäivään mennessä.  

Lumisaderintama liikkuu kohti itää ja koillista. 

Sateet ovat tulleet yön aikana Etelä-Suomessa pääosin lumena, mutta varsinkin etelärannikolla satanut lumi on ollut hyvin märkää.

Päivän lämpötilat liikkuvat nollan tuntumassa.  

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.