Samu Haberilla koronavirustartunta: "Minulla ei ole ollut lainkaan oireita ja tunnen oloni täysin normaaliksi"

Samu Haber ilmoitti koronavirustartunnastaa sosiaalisessa mediassa. 

Sunrise Avenue -yhtyeen nokkamiehellä Samu Haberilla on todettu koronavirustartunta. Haber ilmoitti asiasta Instagram-tilillään tekemällä päivityksellä. Haberin mukaan hän on testituloksesta todella yllättynyt, sillä hän on ollut täysin oireeton. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Minua pyydettiin suomalaisen televisio-ohjelman toimesta käymään koronavirustestissä turvallisuussyistä ennen kuin vierailen heidän luonaan, ja yllätyksekseni tulos oli positiivinen. Se oli vaikeaa uskoa aluksi, sillä minulla ei ole ollut lainkaan oireita ja tunnen oloni täysin normaaliksi. Mutta tämä on toki juuri se tapa millä se voi toimia, kuten meille on sanottu koko ajan, Haber kirjoittaa englanniksi päivityksessään. 

Haber kertoo aikovansa nyt noudattaa viranomaisten antamia ohjeita karanteenin suhteen, vaikka se onkin suuri haaste hänen työnsä suhteen. 

– Kaikki mitä voin tehdä nyt on pysytellä sohvalla Netflix-maailmassa ja odotella parempia päiviä. 

Haber julkaisi hiljattain elämäkertansa Forever Yours. Miehen luotsaaman Sunrise Avenuen oli määrä päättää uransa vuoden 2020 kesällä, mutta koronapandemian takia bändi joutui siirtämään lopettamistaan vuodella.

Lue myös:

    Uusimmat