Sampo Kaulanen hieraisi silmiään, kun avasi YouTuben – Rianna-tyttären tempaus sai isänsä repeämään: "Ei taas!"

9:00
Vappu Pimiä täräytti Kaulasille suoran kysymyksen seksielämästä Vappu ja Marja Livessä – näin Minttu Kaulanen vastasi

Sampo ja Minttu Kaulasen Rianna-tytär päätti kommentoida suosikkitubettajan videota.

Kyläkauppaa Äkäslompolossa pyörittävä Sampo Kaulanen on aktiivinen sosiaalisen median käyttäjä, niin kuin on myös hänen vaimonsa Minttu Murphy-Kaulanen. Vanhempien someopit ovat siirtyneet myös Rianna-tyttäreen. Kaikki ei mennyt täysin putkeen.

Kaulanen julkaisi Instagram-tilillään kuvan, kun Rianna on kommentoinut suosikkitubettaja Paqpan YouTube-videota julkisesti. Rianna on kirjautuneena YouTubeen isänsä tunnuksilla, joten kommenttikentässä näyttää tällä hetkellä siltä, että itse kyläkauppias on kommentoinut videota.

– Ei taas!!!! Kiva ku Riannalla minun Youtube tunnarit ja kirjottelee noita kommentteja Paqpalle, Kaulanen kirjoittaa julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen tästä.

Someseuraajat ottivat riemukkaasti vastaan Kaulasen julkaiseman kuvan.

– Terkut Riannalle, just hyvä meno! juontaja Maria Veitola kommentoi.

– Vooi ku söpöö.

– Luojan kiitos meidän likka ei viel osaa kirjoittaa kun oman nimensä.

Sampo ja Minttu Kaulanen päättivät vuosien etäsuhteensa ja muuttivat saman katon alle viime vuonna. Muutto yhteen sujui Kaulasen mukaan hyvin ilman törmäyksiä.

– Parisuhde voi toistaiseksi oikeinkin hyvin, vaikka ei enää eletä etäsuhteessa. Se on oikeastaan vain parantunut, mutta äkkiä on pakko koputtaa puuta, koska se voi hyvin mennä yhtä nopeasti huonoksikin, toteaa Minttu, jonka mukaan törmäykset parin välillä ovat isompaa luokkaa silloin, kun niitä on tullakseen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja