Sampo ja Minttu Kaulanen kääntävät uuden lehden elämässään – muuttavat yhteen yhdeksän vuoden etäsuhteen jälkeen

9:00
Vappu Pimiä täräytti Kaulasille suoran kysymyksen seksielämästä Vappu ja Marja Livessä – näin Minttu Kaulanen vastasi

Kauppias Sampo Kaulanen paljastaa, että yhdeksän vuoden etäsuhde on päättymässä, sillä myös Minttu-vaimo on aikeissa muuttaa Lappiin täyspäiväisesti.

Kyläkauppias Sampo Kaulanen kertoi perjantaina MTV Uutisille, että kotimaanmatkailun vilkastuminen näkyy myös Ylläksen alueella, kun moni on perunut ulkomaanlomansa koronakriisin takia.

– Väkeä on kohta enemmän kuin parhaimpana ruskasesonkina, Kaulanen raportoi perjantaina.

Huono kevään jälkeen vilkastunut matkailu tuntuu Kaulasen yrittäjäperheessä kiireenä. Sampon mukaan hän ja vaimo Michele "Minttu" Murphy-Kaulanen eivät ole ehtineet lomailla kesällä juuri ollenkaan.

– Yksi parisuhdeviikonloppu oli Oulussa, mutta bisneksen vääntämiseksihän sekin meni, nauroi Sampo, joka ilmoitti perjantaina lähtevänsä mukaan rakentamaan pizzeriaketjua yhdessä Kokkolassa ja Oulussa Johnny’s Heist -pizzerioita pyörittävän Johannes Ylisen kanssa.

Kauppias paljastaa, että pizzeriatoiminnan lisäksi perheessä on syksyllä luvassa myös muita uusia tuulia.

– Meillä on ollut tämmöinen yhdeksän vuoden etäsuhde, mutta nyt aiotaan luopua Tampereen kämpästä ja Minttu aikoo myös siirtyä tänne Lappiin, Sampo kertoo.

– Meidän nuorimmainen lähtee syksyllä kouluun, ja koulupaikan takia on hyvä, että molemmat vanhemmat ovat samalla paikkakunnalla, hän taustoittaa.

Sampo kuvailee koronan varjostamien kuukausien olleen todella mielenkiintoista ja poikkeuksellista aikaa.

– Tämä on ollut mielenkiintoista aikaa ja yhdessä asumista on harjoiteltu.

Sekä Sampo että Minttu ovat kertoneet julkisuudessa elämäntaparemonteistaan. Sampo kertoo, että pahimman koronakriisin aikana motivaatio terveellisin elämäntapojen noudattamisen suhteen oli kovalla koitoksella.

– Sehän heiluu aina, ja sitä säikähtää aina, kun on päässyt taas turpoamaan! Koronakiloja tuli silloin alkuun. Sitä alkoi hakea mielihyvää karkista ja meni motivaatio liikkumiseen, hän kertoo.

Kaiken kiireen keskellä Sampo on kuitenkin pitänyt itsensä kunnossa lenkkeilemällä.

– Vähillä unilla on menty, mutta itseä olen koittanut kovasti saada juoksukuntoon. Eilen aamulla kävin heittämässä puolimaratonin lenkiksi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja