Sami Kuronen sai yllättävän täysnimikaiman – jakoi hellyttävän päivityksen: "Ei äkkiseltään tuu kovempaa kunnianosoitusta mieleen"

Sami Kurosella on takana yhtä monta missifinaalin juontoa kuin Spede Pasasella –"Sitä on mukava muistella kiikkustuolissa" 3:36
Sami Kurosella on takana yhtä monta missifinaalin juontoa kuin Spede Pasasella – "Sitä on mukava muistella kiikkustuolissa"

Juontaja Sami Kuronen paljasti Facebookissa saaneensa harvinaisen suloisen täysnimikaiman tällä viikolla.

Muun muassa Temptation Island Suomi -ohjelmasta tuttu suosikkijuontaja Sami Kuronen julkaisi torstaina julkisella Facebook-sivullaan hellyttävän päivityksen.

Kuronen jakoi seuraajilleen Koivuniemen maatilan julkaiseman kuvan, josta käy ilmi, että juontajalla on tätä nykyä täysnimikaima. Kuvassa poseeraa suloinen, vaalea vasikka, joka syntyi maatilalla keskiviikkona.

– Tällainen vaalea pikku hurmuri syntyi eilen. Kukapas muu kuin Sami Kuronen, maatilalta kerrottiin.

Kuronen vaikutti olevan ilahtunut pikkuisesta kaimastaan.

– Ei nyt äkkiseltään tuu kovempaa kunnianosoitusta mieleen. Arvostan! juontaja kommentoi sydän-emojin kera.

Pikkuinen sai ihailevan vastaanoton myös Kurosen Facebook-seinällä.

–Sehän on kuin ilmetty Kuronen. Kaikilla tärkeillä tyypeillä on pakko olla kaksoisolento, eräs kommentoi.

–Näyttää olevan samaa näköä. Söpöliini tämäkin, toinenkin kehaisi.

Vuoden 2017 Miss Suomesta Michaela Söderholmistaalkuvuodesta eronnut Kuronen yhdistettiin talvella toistuvasti romanttisessa mielessä juontajakollegaansaJenni Alexandrovaan. Kaksikko palasi talvella juontamaan yhdessä Radio Aallon aamua.

– Ei ole mitään uusia rakkauksia tullut. Mennään päivä kerrallaan ja katsotaan, mitä elämä tuo tullessaan. Ehkä jossain kohtaa on valmius lähteä ihmisiä tapaamaan ja tutustumaan heihin.

Lue myös:

    Uusimmat