Suosikkijuontaja läväytti julki nuoruuskuvansa – verrataan rokkitähteen ja näyttelijään: "Riku Nieminen hiuksilla"

Rakkausreality on opettanut Sami Kurosta myös omassa elämässä:"Olen kärsinyt samoista asioista myös omassa elämässä" 6:45
Rakkausreality on opettanut Sami Kurosta myös omassa elämässä: "Olen kärsinyt myös samoista asioista""

Sami Kuronen kaivoi arkistoistaan nuoruuskuvansa ja julkaisi sen sosiaalisessa mediassa.

Suosikkijuontaja Sami Kuronen julkaisi Instagram-tilillään vuosia vanhan nuoruuskuvansa. Otoksessa nuorella Kurosella on olkapäiden yli ulottuvat hiukset ja hän katsoo kuvassa totisena suoraan kameraan.

– Tuulahdus viime vuosituhannelta, Kuronen kirjoitti ja lisäsi aihetunnisteeksi pehmiksen jämät.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Moni Kurosen seuraaja hieraisi silmiään nähtyään radiojuontajasta nuoruuskuvan.

– Ei uskoisi et oot tossa.

– Äkkiseltään katoin Jon BonJoviksi.

– Oisin luullut että Riku Nieminen hiuksilla.

Kuronen on juontanut Temptation Island -sarjaa jo kymmenen kauden ajan. Hän paljasti viime vuoden lopussa MTV Uutisten haastattelussa, ettei hän olisi uskonut, minkälainen hitti ohjelmasta tulee.

Kuronen muisteli MTV Uutisille, että ohjelman tuotantoyhtiön toimitusjohtaja Joonas Hytönen oli sanonut hänelle, että kannattaa varautua tekemään sarjaa ainakin kymmenen vuotta, muttei hän uskonut tähän.

– Sanoin Joonakselle puolivitsillä, että pari kautta siitä varmaan tehdään. Mielestäni tällaisilla ohjelmilla elinkaari ei ole ollut niin pitkä, mutta onneksi olin väärässä, hän naurahtaa.

Yksi ohjelman mieleenpainuvimmista elementeistä on iltanuotio, jossa Kuronen tenttaa pariskunnan osapuolia kuumottavilla kysymyksillä. Tästä on tullut osaltaan jopa Kurosen tavaramerkki.

– Saan päivittäin pyyntöjä polttareihin ja muihin tapahtumiin grillausmielessä. On pakko vetää asian suhteen kuitenkin jokotai-linja.

Lue myös:

    Uusimmat