Sami Kuronen palaa takaisin radioon – vaihtoi kanavaa

4:33
Temptation Island -juontaja Sami Kuronen törmäsi somessa häkellyttävään näkyyn: ”Siinä mentiin jo jonkun rajan yli”

Sami Kuronen tekee paluun radioon. 

Aiemmin Radio Aallolla juontanut Sami Kuronen palaa jälleen sorvin ääreen.

Muutaman kuukauden taukoa radiotöistä pitänyt mies vaihtaa HitMix-kanavalle, joka kuuluu Aallon tavoin myös Nelonen Medialle. 

Perjantaisin kuultava nelituntinen ohjelma kantaa nimeä Kurosen Grilli, joka on tuttu myös televisiosta, Temptation Island Suomi -ohjelmasta. Ensimmäinen lähetys kuullaan 9.4. 

– Aivan mahtavaa palata rakkaan lajin pariin. Puolen vuoden irtiotto radiosta teki monin tavoin hyvää, mutta kun studio on ollut toinen koti 15-vuotiaasta saakka, ei sieltä malttanut olla kauaa pois. Grillin lopullinen menu rakentuu yhdessä kuulijoiden kanssa, ja se maustetaan maailman parhailla etko-biiseillä. Grillin luukulla tavataan joka viikko myös joku tunnettu vieras. Odotan vesi kielellä starttia, Kuronen toteaa tiedotteessa. 

Muutoksen tuulet

Kurosella on pitkä historia radiotyöskentelystä. Hänen äänensä on tuttu myös Radio Suomipopilta. 

Joulukuussa uutisoitiin, kuinka Kurosen, Jenni Alexandrovan ja Jarkko Valteen luotsaama aamuradioshow lopetetaan. Kuronen totesi tuolloin, että neuvottelut tulevaisuudesta ovat hänen kohdallaan kesken, eikä jäähyväsiä radiossa ole tarkoitus jättää. 

– Aallon aamun tilalle tarjottiin jo jotain, mutta se ei aikataulullisesti sopinut elämäntilanteeseeni, Kuronen kertoi alkuvuodesta MTV Uutisille.

Nelosen radioissa on pyyhälsi viime vuonna muutoksen tuulet. 

Helmi Radiossa juontava Ellen Jokikunnas kertoi viime vuoden lopulla, että lopettaa hetkeksi radiotyöt. Jokikunnaksen juontopari Ari Hursti  sai puolestaan potkut radiosta, kertoi tuolloin Iltalehti. Myös HitMix-kanavan Kimmo Sainio joutui sanomaan hyvästit Nelosen radioille, nyt hän juontaa Ysäri-radiolla


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja