Sami Hintsanen kertoo MTV:lle oman versionsa pahoinpitelysyytteen taustoista: "Naurettava juttu"

Muusikko ja juontaja Sami Hintsanen sanoo saamansa pahoinpitelysyytteen juontavan juurensa pitkään kestäneeseen naapurihäiriköintiin.

Muusikko-juontaja Sami Hintsanen sanoo pitkään jatkuneen naapurihäiriköinnin olevan syy pahoinpitelysyytteen taustalla. Akaalla omakotitalossa asuva Hintsanen sai eilen tietää saavansa syytteen pahoinpitelystä. 

– Tämä on lähtökohtaisesti täysin naurettava juttu. Vastapäinen naapuri on harrastanut huutelua noin 1,5 vuotta eli sen mitä olen täällä asunut. Hän on muun muassa nimitellyt rankasti minua ja Varpua, kertoo Hintsanen häneen ja avopuoliso Varpu Nummelaan kohdistuneesta huutelusta.

Hintsasen mukaan syyte juontaa viimetalviseen kohtaamiseen naapurin kanssa.

– Huutelu sai sellaiset mittasuhteet, että menetin hermoni ja tartuin häntä rinnuksista kiinni ja sanoin, ettei hän voi huudella ihmisille mitä huvittaa. Tartuin ainoastaan hänen vaatteisiinsa kiinni, mutta hän väittää minun kuristaneen häntä. Minua syytetään pahoinpitelystä ja laittomasta uhkauksesta.

– Kävin asiasta esitutkinnassa, mutten voinut kuvitellakaan, että näin naurettava asia etenee oikeuteen. Ei tämä minun elämääni sen kummemmin vaikuta, mutta eihän tämä mukavaakaan ole, Hintsanen pohtii.

Hintsasen mukaan myös muita naapureita on joutunut vastaavan häiriköinnin kohteeksi, ja hän aikoo pyytää heitä todistajiksi oikeudenkäyntiin.

– Aion pyytää oikeuteen useita todistajia naapurustosta, että herra on terrorisoinut täällä jo pitkään.

Syytteet luetaan syyskuussa Pirkanmaan käräjäoikeudessa.

Hintsasta vastaan on nostettu myös syyte törkeästä velallisen epärehellisyydestä. Ulosottoviraston todistuksen mukaan konkurssipesä perii Hintsaselta 37 819 euron suuruisia saatavia.

– Se puolestaan on kolme vuotta siten konkurssiin menneen firman jälkipuintia. Nyt odotetaan että oikeus määrää käsittelypäivän korvauksista. Mutta nämä asiat olen jo itseni kanssa käsitellyt ja se siitä, Hintsanen kommentoi jo aiemmin saamaansa syytettä.

Lue myös:

    Uusimmat