Sami Hedberg ja Range Rover Sport – "Tämähän menee minkä yli tahansa"

Sami Hedberg ja Range Rover Sport -"Menee minkä yli tahansa" 4:49

Koomikko Sami Hedberg ajaa unelmiensa autolla ja antaa kanssa-autoilijoilleen joskus jopa tietäkin – ja pilke pysyy silmäkulmassa tiukassakin liikennetilanteessa.

Range Rover Sport on viihdealan supermiehen Sami Hedbergin unelma-auto. Mitä ominaisuuksia hän autossaan arvostaa?

– Tämän auton paras yksityiskohta on se, että tämähän menee minkä yli tahansa. Olen pyrkinyt toki varomaan ihmisiä ja noudattamaan liikennesääntöjä – en lähde kenenkään päälle ajamaan. Mutta hidasteet ja töyssyt ja matalat kerrostalot ylittyvät helposti, Hedberg kertoo nauraen.

Range Rover Sport SDV6

Omistaja Sami Hedberg
Moottori 2993 cm3 (diesel)
Teho 215 kw/292 hv
Kiihtyvyys 0-100 km/h 7,2 s.
Paras yksityiskohta autossasi:
"Tämähän menee minkä yli tahansa"

Minkälainen kuljettaja Sami Hedberg on omasta mielestään?

– Olen saanut varmuutta siitä, että olen ajanut aika paljon. Kuljettajana olen reipas – noudatan kyllä sääntöjä, mutta tykkään mennä – ja olen sitä mieltä suomalaiset ajavat liian varovasti ja siitäkin syntyy vaaratilanteita.

– En kehota ketään kaahaaman, mutta ehkä sellaista meininkiä toivon liikenteeseen, että varsinkin ruuhka-aikana olis kiva jos mentäisi. Kun se vihreä valo syttyy, niin mennään, eikä jäädä miettimään onko tuo nyt vihreä ja onko se mun vuoro mennä, Hedberg kertoo hauskaan tyyliinsä.

Onko Sami liikennekostaja? Millaisia terveisiä Samilla on muille autoilijoille? Mikä on Samin hurjin tilanne liikenteessä? Mikä on lämpimin kokemus auton ratissa? Hulvattomat vastaukset selviävät oheiselta videolta!

Lue myös:

    Uusimmat