Vanessa etsii rakkautta Love Island Suomesta – paljastaa kriteerit unelmiensa miehelle: "Epävarmuus ei kiehdo"

23-vuotias Vanessa saapuu Love Islandille etsimään unelmiensa miestä.

Love Island Suomi -sarjan uusi kausi starttaa maanantaina 19. elokuuta. Ensimmäisessä saarelaisten aallossa Espanjan auringon alle saapuu yksitoista rakkautta etsivää sinkkua. Joukko majoittuu hulppeaan villaan, joka sijaitsee Esteponan henkeäsalpaavan kauniilla kukkuloilla.

Jo aiemmin esiteltyjen kymmenen sinkun joukkoa täydentää 23-vuotias Vanessa. Vaalea kaunotar muutti yhdeksänvuotiaana Ruotsista Espooseen ja puhuu äidinkielenään sekä suomea että ruotsia.

Vanessa saapui Love Islandille etsimään rakkautta, sillä sopivaa kumppania ei ole vielä löytynyt. Aiemmat tapailut ovat päättyneet siihen, ettei Vanessa ole nähnyt suhteella tulevaisuutta.

– Ei minulla ole koskaan ollut kunnon suhdetta. Ne ovat aiemmin olleet sellaisia, ettei toinen osapuoli ole tiennyt, mitä haluaa.

Vanessa kuvailee unelmiensa miehen olevan kiltti, hyväsydäminen ja hauska. Ylimielisyydellä ja itsekeskeisyydellä ei hänen sydäntään valloiteta.

– Epävarmuus ei kiehdo. Haluan jonkun, joka on varma siitä, kuka on.

Vanessa kertoo olevansa positiivinen hassuttelija, jolla on lämmin persoona ja hyvä sydän. Huonoiksi piirteikseen hän mainitsee sotkuisuuden ja temperamenttisuuden.

Vanessan edellinen työpaikka sijaitsi Maltalla, jossa hän työskenteli puoli vuotta pelinhoitajana nettikasinolla. Tällä hetkellä hän ei käy töissä, mutta haaveilee opiskelevansa toimittajaksi tai näyttelijäksi.

– Ne ovat aina olleet unelmiani.

Vanessa paljastaa intoutuvansa joskus hurjiinkin tempauksiin. Thaimaassa lomaillessaan hän tutustui ystävänsä kanssa kahteen mieheen, joiden kanssa päätti lähteä purjehtimaan. Nelikko vietti purjeveneellä muutaman hauskan päivän.

– Oli tosi kivaa. Meni ihan niin nappiin kuin vaan voi mennä, Vanessa kertoo.

Love Island Suomi starttaa Subilla ja mtv-palvelussa ma 19.8. klo 21 ja jatkuu kuutena iltana viikossa ma-la. 

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja. 

Lue myös:

    Uusimmat