Mainos

Love Island Suomi -Reetu kohtasi erittäin vaarallisen tilanteen matkallaan Australiassa: "Siinä oli hengenlähtö hyvin lähellä"

1:03
Tutustu Love Island Suomi -Reetuun!

Love Island Suomen villaan saapuva Reetu oli lähellä menettää henkensä matkustellessaan Australiassa. 

Suomalaisten kiivas odotus palkittiin lauantaina 17. elokuuta, kun Love Island Suomi -ohjelman tulevan, toisen kauden kymmenen ensimmäistä sinkkua paljastettiin. Kymmenen rohkeaa suomalaista ottaa suunnakseen Espanjan Esteponan ja tavoitteekseen elämänsä rakkauden löytämisen. 

Kymmenen sinkun joukossa on 25-vuotias Reetu Uusikaupungista, joka hakee rinnalleen avointa ja spontaania naista. Miehen itse voidaan myöntää olevan varsin spontaani yksilö, sillä hän todella pystyy tekemään hurjiakin asioita lyhyellä varoitusajalla. Esimerkiksi lähtemään yli vuodeksi ulkomaille yksin matkustelemaan, kuten hän teki taannoin matkustellessaan Australiassa ja Aasiassa. 

Matka kesti noin puolitoista vuotta ja sen aikana Reetu löysi itsensä mitä erikoisimmista tilanteista. Mies kertoo esimerkiksi kalastaneensa harppuunalla haiden keskellä.

– Niistä haista ei kerrottu mulle etukäteen, niin tuli vähän yllättäen että siellä oli erinäköisiä haita. Ne rupesivat vähän kuumottelemaan siinä vieressä jossain vaiheessa. Se oli ehkä mieleenpainuvin ja omalla tavalla pelottavin juttu, mitä tapahtui. 

Reetun matkan aikana mies päätyi Australiassa ollessaan eräälle karjatilalle työskentelemään hetkeksi. Tuolloin Reetu joutui yllättäen tilanteeseen, joka oli koitua tämän kohtaloksi. 

– Kaadoimme metsää puskutraktorilla ja siellä olikin metsäpalo, niin meidän puskutraktorit meinasivat räjähtää alta. Pääsimme juuri ja juuri juoksemaan karkuun sieltä. Siinä oli hengenlähtö hyvin lähellä. Se oli myös aika pelottava kokemus. Mutta ei käynyt mitään, päästiin karkuun. 

Tällä hetkellä Reetu työskentelee kotikaupungissaan paikallisessa kuljetusyrityksessä. Hän toivoo löytävänsä Love Islandista kumppanin, jonka kanssa tutkia yhdessä ennakkoluulottomasti maailmaa. 

– Mä lähden ainakin oikeasti ex tempore -asioihin mukaan. Kun jotkut sanovat, että on ex tempore lähteä vaikka keskiviikkona baariin, niin mä saatan lähteä oikeasti spontaanisti vuodeksi ulkomaille. Se on ehkä se, mikä tekee mut erikoiseksi. 

Love Island Suomi starttaa Subilla ja mtv-palvelussa ma 19.8. klo 21 ja jatkuu kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja. 

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja