Mainos

Salon poliisi pyytää apua kuoleman tutkinnassa – "tapauksessa jotain mystistä"

Salon poliisi kaipaa yleisöltä havaintoja viime tiistaina menehtyneen naisen kuolemansyyn tutkinnassa. Salolainen 58-vuotias nainen löydettiin huonossa kunnossa Moisionkadulta tiistaina 7.7. noin kello 09.50. 

Sivullinen oli hälyttänyt sairasauton havaittuaan naisen makaamassa tien vieressä nurmialueella. Ensiavusta huolimatta nainen menehtyi paikalle.

Naisen löytöpaikka on Moisionkujan ja Uskelanjoen ylittävän riippusillan välinen kevyenliikenteen väylä. Poliisilla ei ole tiedossa, mistä nainen oli paikalle tullut.

Rikoskomisario Jari Riialin mukaan tapaus on poikkeuksellinen.

– Tässä vaiheessa emme tiedä edes naisen kuolinsyytä, emmekä esimerkiksi sitä, missä hän oli ollut. Tiedotamme asiasta, jos saisimme tietää edes sen, mistä hän oli tulossa. Tapauksessa on jotain mystistä, Riiali kuvaa MTV Uutisille. 

Riialin mukaan tapauksessa ei tässä vaiheessa epäillä rikosta, vaan kaikki vaihtoehdot ovat auki. Ensisijainen tutkintalinja on kuitenkin tapaturma. Nainen ei ole entuudestaan poliisille tuttu. 

– Hänellä on vammoja, jotka ovat voineet aiheutua myös tapaturmasta. 

Nainen oli pukeutunut mustiin farkkuihin, punaiseen puseroon ja mustiin kävelykenkiin. Hänellä oli mukanaan reppu, sateenvarjo ja vaalea neule. Nainen oli normaalivartaloinen ja hänellä oli ristiveriset puolipitkät hiukset.

Poliisi kaipaa havaintoja naisen liikkeistä Salossa tiistai-aamuna tai aiemmin. Havainnot voi ilmoittaa numeroon 0295 445 297.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.