Vasaratien murhasta epäilty paennut aamusta lähtien – tälle reitille jäljet kylmenivät

2:41

Tampereen Vasaratiellä tänä aamuna kello 6–7.15 tapahtuneen murhan epäilty jatkaa pakoaan.

Poliisin mukaan keski-ikäisen miehen murhasta epäilty nuorehko mies pakeni rikospaikalta maaston kautta Leipakantielle, sitten polkua pitkin maastoon ja Turtolankadun sillalle ja siitä etelään Pyykkiojankadulle. Poliisi seurasi miestä jäljen perusteella ilmeisesti tähän asti.

Iltapäivällä poliisi tiedotti rikosesta ja pyysi lisätietoja noin 175 senttimetriä pitkän miehen löytämiseksi. Parrattoman miehen kerrotaan olevan hoikka tai normaalivartaloinen ja lisäksi hän on loukkaantunut, minkä vuoksi hän vuotaa tai on vuotanut verta. Poliisin mukaan mies saattaa olla vaarallinen.

Epäilty henkirikos tuli poliisin tietoon, kun poliisille tehtiin asiasta ilmoitus. Poliisilla ei ole tietoa siitä, tunsivatko henkirikoksen uhri ja epäilty tekijä toisiaan.

Mies oli pukeutunut tummaan pipoon, jonka alareuna oli taitettu kaksinkerroin. Jalassaan hänellä oli ulkoiluhousujen kaltaiset housut ja mahdollisesti varrelliset kengät. Päällään hänellä oli mustavalkoinen takki, jossa oli mahdollisesti E-kirjaimella alkavaa kirjoitusta.

Poliisi toivoo apua ja vihjeitä miehen kiinnisaamiseksi. Tiedot voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen keskitettytutkinta.sisa-suomi@poliisi.fi tai kertoa puhelimitse soittamalla numeroon 050 399 8024.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja