Mainos

Liittyykö tummiin pukeutunut nainen pikkutytön katoamiseen Laukaassa? Poliisi kaipaa havaintoja

Poliisi jatkaa eilen Laukaassa tapahtuneen pikkutytön katoamistapauksen tutkintaa.

Keski-Suomen Laukaassa ulkopuolinen taho saattaa sittenkin liittyä puolitoistavuotiaan pikkutytön katoamiseen. Tyttö oli eilen kateissa lähes puolitoista tuntia. Löydettäessä hän oli poliisin mukaan kunnossa.

Poliisin mukaan on syytä epäillä, että ulkopuolisella henkilöllä on ollut osuutta lapsen katoamiseen. Tähän johtopäätökseen poliisi tuli tapahtuma-alueella tehdyn teknisen paikkatutkinnan jälkeen. Asiaa tutkitaan epäiltynä vapaudenriistona. 

Tutkinnallisista syistä poliisi ei voi kertoa, mihin epäily ulkopuolisesta tekijästä perustuu. Poliisi kuitenkin pyytää havaintoja naisesta, joka oli tapahtuma-aikaan noussut Tislaajantien suunnasta Vehmasahontielle.

Naisen tuntomerkit: nuorehko nainen jolla oli tummahkot, olkapäille ulottuvat hiukset ja hän oli pukeutunut tummiin vaatteisiin.

Metsästä kuului lapsen itkua

Lapsi oli nukkumassa vaunuissa Laukaan Vihtavuoressa Tislaajantie 15:n pihassa. Äiti huomasi lapsen kadonneen noin kello 13.10. Tislaajantie 15:ssä ovat Vihtavuoren baptistiseurakunnan tilat.

Tyttö löydettiin Vehmasahontien ja Aholantien välisestä metsiköstä kello puoli kolmen aikaan iltapäivällä. Alueella asuva henkilö oli kuullut lapsen itkua metsiköstä, josta hän löysikin lapsen. Löydettäessä tyttö oli yksin, vaunut olivat jääneet katoamispaikalle.

Poliisi pyytää edelleen ilmoittamaan asiaan liittyviä tietoja ja havaintoja rikoksen tutkijoille puhelinnumeroon 050-456 0471.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.