Mainos

Poliisi hämillään aivovamman saaneesta miehestä: Ystävä tuli hätiin saatuaan runnelluista kasvoista kuvan, jota mies ei edes muista lähettäneensä

Poliisi on yhä ymmällään vakavan aivovamman Turun keskustassa saaneen miehen tapauksesta. Rikosylikonstaapeli Lasse Höysti kertoo MTV Uutisille, ettei mies itse muista vammaan johtaneista tapahtumista mitään.

Rikos tai onnettomuus on tapahtunut poliisin mukaan mahdollisesti Puutarhakadun, Humalistonkadun ja Käsityöläiskadun välisellä alueella kello 15.45 ja 19.25 välisenä aikana torstaina.

Höystin mukaan mies oli tapahtuneen jälkeen lähettänyt ystävälleen kuvan runnelluista kasvoistaan. Vuonna 1994 syntynyt turkulaismies ei muista edes lähettäneensä kuvaa.

Mies oli päässyt keskustasta asunnolleen, jonne hänen ystävänsäkin saapui, löysi miehen erittäin huonossa kunnossa ja hälytti apua.

Uhrin tuntomerkit ja vaatetus:

-176 cm pitkä mies

-tummat lyhyehköt hiukset

-siniset farkut

-musta puolipitkä hupullinen takki karvakauluksella ja

-mahdollisesti valkoiset kengät

Uhrin vaatteet olivat likaiset, märät ja veriset. Mies oli erittäin tokkurainen, sekava ja hän on mahdollisesti oksentanut. Miehen kasvoissa on vakavia vammoja.

Mies kuljetettiin sairaalaan. Hänen tilansa on vakaa ja hän pystyy puhumaan. Poliisille on yhä täysi mysteeri, syntyivätkö vammat onnettomuudessa tai ulkoisen väkivallan seurauksena. Poliisin mukaa alkoholi ei liity tapauksen tämänhetkisen tiedon mukaan.

Poliisi tutkii asiaa törkeänä pahoinpitelynä ja törkeänä vammantuottamuksena. Silminnäkijähavaintoja pyydetään ilmoittamaan tietojaan sähköpostiosoitteeseen vihje.turku.lounais-suomi@poliisi.fi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.