Salkkarit-tähti Tuuli Mattila ja Lauri Nurkse: "Me saadaan vauva"

Tuuli Mattila ja Lauri Nurkse saavat perheenlisäystä. 

Salatut elämät-sarjaa tähdittävä Tuuli Mattila paljastaa Instagramissa odottavansa perheenlisäystä yhdessä puolisonsa Lauri Nurksen kanssa. 

– Lomalla oli aikaa pohtia tulevaisuutta ja sitä että me saadaan vauva! Kovasti odotettu tyyppi saapuu iloksemme alkukesän taitteessa. Vaikka toisaalta mieli jo malttamattomasti hyppii tulevassa lapsiarjessa, on mukavaa että kevään ajan ehtii vielä nauttia parisuhdeajasta, tehdä töitä ja valmistautua tulevaan, Mattila kirjoittaa julkaisemansa kuvan yhteydessä. 

Myös Nurkse kertoo ilouutisesta omalla Instagram-tilillään.

– Tuntuu jännältä ja mahtavalta, että pääsee tutustumaan aikanaan tähän uuteen tyyppiin. Mutta ensin koetetaan nauttia odotuksesta. Ja miettiä hoitopöytiä. Ja turvaistuimia. Ja StarWars-leluja. Ja ekoja sanoja. Ajattelin aloittaa toivottamalla hänelle ”tervetuloa, welcome”. Sekä pussaamalla häntä ja hänen äitiään mahdottoman paljon, hän kirjoittaa. 

Pariskunta kihlautui juuri joulun kynnyksellä tiistaina 21. joulukuuta. Mattila paljasti tuolloin kihlajaisuutiset someseuraajilleen.

– Eilen tulikin joulukalenterista aikamoinen yllätys! Oltiin sovittu että mennään syömään, kun marraskuussa tuli täyteen kahdeksan vuotta yhteistä taivalta, Mattila pohjusti.

Kosinta tuli Mattilalle kuitenkin yllätyksenä. Mattila odotti saavansa lauluesityksen, mutta todellisuudessa edessä olikin "se suuri kysymys".

– Joulukalenterimme 21. luukussa olikin yllätyksen sijaan vaan lappu, mutta lapussa mulle luvattiin lauluesitys! Lauluesityksen jälkeen seurasi vielä suurempi yllätys, jonka tuloksena ollaankin nyt kihloissa!

Pariskunta on pitänyt jo pidemmän aikaa yhtä. Mattila kommentoi aiemmin suhdetta MTV Uutisille.

– Tapasimme alun perin työn merkeissä. On hyvä, kun toinen on samalla alalla. Se on rikkaus, kun voi jakaa kokemuksia ja mielipiteitä. Juteltavaa riittää ja se on minusta mahtavaa, Mattila sanoi.

Mattilan hahmo Susu Honkanen esiteltiin Salatut elämät -sarjan faneille ensimmäistä kertaa noin 1,5 vuotta sitten, kun uusi lääkäri saapui Pihlajakadulle. Mattila iloitsee siitä, että hahmo on kasvanut viimeisten kuukausien aikana, kun mukaan saapuivat myöhemmin myös Konsta Hietasen näyttelemä Miki ja ex-pariskunnan kaksi teini-ikäistä lasta.

– Monipuolista on ollut, kiittelee Mattila, jonka hahmo on viime aikoina päätynyt romanttisiin tunnelmiin sarjan suosikkipahiksen Aki Nikkisen (Sami Uotila) kanssa.

Salatut elämät arkisin klo 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla! Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja