Aki ja Rita Mannisen yhteiskuva sekä härski iskulause 8 vuoden takaa ensitreffeiltä julki: "No, hän sai molemmat"

6:40
Aki ja Rita vierailivat Vappu ja Marja Livessä viime vuonna Donna-tyttärensä kanssa.

Aki ja Rita Manninen ovat pitäneet yhtä kahdeksan vuoden ajan.

Hyvinvointivalmentaja Aki Manninen tiesi tulevan vaimonsa Rita Niemi-Mannisen tavatessaan, että kyseessä olisi jotain erityislaatuista.

Rita julkaisi Instagramissa hymyt huulille nostattavan otoksen vuosien takaa. Kyseessä on pariskunnan ensimmäinen yhteiskuva, josta on päivälleen 8 vuotta.

– Tasan 8 vuotta sitten lähdin treffeille tämän komistuksen kanssa. Hyppäsin Akin hummerin kyytiin ja ensimmäiset sanat kuuluivat: ”Mun ei tarvi saada sun pikkuhousujas, mä haluun sun koko elämän” Rita kertaa.

– Kiitos rakas, että olet, rakastan sinua. Olet tehnyt minusta vaimon, äidin ja ennen kaikkea onnellisen naisen.

Pariskunnalla on yhteinen Donna-tytär. Rita kertoi tyttärensä syntymäpäivänä kesäkuussa Instagramin Stories -osiossa, että tytärtä odottavat lauantaina melkoiset prinsessajuhlat.

Tuolloin kävi ilmi, että koristeiden kanssa ei ole pihistelty ja apuna käytettiin juhlasuunnittelijaa.

– Noin 800 ilmapalloa on tulossa meille. Ja 12 000 ruusun terälehteä. Muun muassa. Ja kaikkea muuta, Niemi-Manninen paljasti videolla.

– More is more, vai miten se meni? Ja paljon kanssa pärjää aina.

Pariskunta kertoi kesällä 2019 noin kuukausi Donnan syntymän jälkeen SuomiAreenassa MTV Uutisille, että esikoistytär oli hartaasti toivottu ja odotettu lapsi. Pari yritti tulla raskaaksi yli kolmen vuoden ajan. Epätoivo ja suru olivat mielessä usein, vaikka pariskunnan yhteinen elämä sujuikin muuten hyvin.

– Meidän suhde kasvoi sen syntymän jälkeen tosi paljon, oikein syvempään suuntaan. Saimme lisää luottamusta ja arvostusta toista kohtaan, eli sekin tuo siihen vanhemmuuteen tiettyä arvoa. Lapsia ei pidetä itsestäänselvyytenä vaan ollaan läsnä, annetaan se aika, Aki sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja