Salkkarit-tähti Tuuli Mattila kärsi alkuraskauden aikana aamupahoinvoinnista – iloitsee, että nykyään on energiaa: "Maanantait tuntuu taas kivoilta!"

Tuuli Mattilan ja Lauri Nurksen pienokaisen laskettu aika on alkukesän taitteessa.

Salatut elämät -sarjaa tähdittävä Tuuli Mattila ja hänen puolisonsa Lauri Nurkse odottavat perheenlisäystä. Pariskunta paljasti onnellisen uutisen sosiaalisessa mediassa vuoden alussa.

– Kovasti odotettu tyyppi saapuu iloksemme alkukesän taitteessa, Mattila kirjoitti tuolloin julkaisemansa kuvan yhteydessä. 

Mattila julkaisi tänään uuden kuvan, jossa toivottaa someseuraajilleen energistä maanantaita. Mattila itse iloitsee siitä, että arki on alkanut ja hänellä on energinen olo.

– Syksyllä mulla oli alkuraskauden takia huonovointisuutta ja väsytti kokoajan. Maanantait oli välillä tosi raskaita. Onneksi pahoinvointi on jo helpottanut ja tuntuu että on täynnä virtaa varsinkin aamuisin! Maanantait tuntuu taas kivoilta!, Mattila kirjoittaa kuvansa yhteyteen.

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen tästä.

Mattila ja Nurkse kihlautuivat juuri joulun kynnyksellä tiistaina 21. joulukuuta. Mattila paljasti tuolloin kihlajaisuutiset someseuraajilleen.

– Eilen tulikin joulukalenterista aikamoinen yllätys! Oltiin sovittu että mennään syömään, kun marraskuussa tuli täyteen kahdeksan vuotta yhteistä taivalta, Mattila pohjusti.

Kosinta tuli Mattilalle kuitenkin yllätyksenä. Mattila odotti saavansa lauluesityksen, mutta todellisuudessa edessä olikin "se suuri kysymys".

– Joulukalenterimme 21. luukussa olikin yllätyksen sijaan vaan lappu, mutta lapussa mulle luvattiin lauluesitys! Lauluesityksen jälkeen seurasi vielä suurempi yllätys, jonka tuloksena ollaankin nyt kihloissa!

Mattila kommentoi aiemmin suhdetta MTV Uutisille.

– Tapasimme alun perin työn merkeissä. On hyvä, kun toinen on samalla alalla. Se on rikkaus, kun voi jakaa kokemuksia ja mielipiteitä. Juteltavaa riittää ja se on minusta mahtavaa, Mattila sanoi.

Salatut elämät arkisin klo 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla! Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat