Salkkarit-tähti paljastaa totuuden upean tanssikuvan takaa: "Tässä kuvassa olin jo raskaana"

4:45
Salatut elämät -tähti Tiia Elg palasi Salattuihin elämiin äitiyslomansa jälkeen. Pian näyttelijä saa toisen lapsen.

Salattujen elämien näyttelijä Tiia Elg julkaisi upean tanssikuvan ja paljasti samalla odottaneensa jo ensimmäistä lastaan kuvanottohetkellä.

Salkkarit-kaunotar Tiia Elg julkaisi hänestä ja miehestään Alexey Smolyaninovista upean tanssikuvan. Hän kertoo, että kyseinen kuva on otettu kaksi vuotta sitten Red Carpet -festareilta. Samalla hän paljastaa olleensa kuvanottohetkellä jo 14. viikolla raskaana. 

– Oltiin esiintymässä Red Carpet -festareilla kaksi vuotta sitten eli juuri ennen lapsia. (Tosin olen raskaana tässä kuvassa RV14 eli melkein ennen lapsia.)

Elg saa toisen lapsen marraskuussa. Elgilla ja hänen puolisonsa Alexey Smolyaninovin esikoistytär syntyi vuoden 2019 huhtikuussa. Näyttelijä kertoo voivansa tällä hetkellä hyvin ja raskaus ei ole estänyt häntä töitä tekemästä, kun sarjan kuvaukset starttasivat elokuussa.

– Kotona vietämme vauhdikasta arkea: taaperon vauhti kasvaa ja minun vauhti hidastuu,  tämä yhtälö tuottaa mukavasti haastetta arkeen.

Eilen torstaina järjestetyt Rad Carpet -festarit keräsivät jälleen kotimaisen elokuvan ja viihteen tähdet Hyvinkäälle. Red Carpet -festari on Antti Luusuaniemen perustama elokuvafestivaali. 

Tänä vuonna punaisella matolla edustivat Salkkarit-tähdistä muun muassa Johanna Puhakka ja Ilona Chevakova.

Salatut elämät arkisin klo 19.30 MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja