Rantabaari-sarjan tähti Johanna Puhakka säteilee näyttävässä iltapuvussa: "Vähän hienommissa kemuissa"

4:26
Rantabaarin näyttelijät Johanna Puhakka ja Sofia Arasola kertovat, kuinka kuvaukset ovat sujuneet vaihtelevissa kesäsäissä.

Rantabaarista ja Salatuista elämistä tuttu näyttelijä Johanna Puhakka julkaisi Instagramissa upean asukuvan.

Näyttelijä Johanna Puhakka on myös aktiivinen sosiaalisen median vaikuttaja. Tällä kertaa Puhakka jakoi Instagramissa upean kuvan, jossa hän poseeraa Hyvinkäällä järjestetyissä Red Carpet -festareilla. Otoksessa Puhakalla on näyttävä Mert Otsamon metallinhohtava iltapuku yllään.

– Korson tyttö vähän hienommissa kemuissa, Puhakka kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Samoissa juhlissa oli myös muita näyttelijätähtiä paikalla. Salatusta elämistä tuttu näyttelijä Ilona Chevakova julkaisi myös upean kuvan juhlista. Chevakova poseeraa punaisella matolla vaaleansininen kimonotyylinen mekko yllään.

– Olet niin upea, seuraaja kirjoittaa Instagramissa.

– Olet todella kaunis nainen, toinen hehkuttaa.

Red Carpet -festarit järjestetään Hyvinkäällä vuosittain. Tapahtumassa jaetaan tunnustuksia kotimaisen elokuvan tekijöille. Tunnustukset jakaa vuosittain vaihtuva jury, joka koostuu kotimaisen elokuvakentän tekijöistä, tapahtuman nettisivuilla kerrotaan.

Rantabaarin 3. kausi alkaa C More -suoratoistopalvelussa syyskuussa. Aikaisemmat tuotantokaudet ovat katsottavissa C Moressa. Sarjan 2. tuotantokausi esitetään Subilla kolmen jakson viikkotahdilla maanantaista klo 20 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja