Salkkarit-tähti Monika Lindeman on pitänyt yhtä puolisonsa kanssa jo 10 vuotta – julkaisi tunnelmallisia kuvia parin hääpäivältä

3:16
Monika Lindeman päätti miehensä kanssa, etteivät he halua enempää lapsia – yksi asia sai pyörtämään päätöksen

Salatuista elämistä tuttu Monika Lindeman muisteli hääpäivänään viisi vuotta sitten vietettyä juhlapäivää.

Salatut elämät -sarjan Linda Eerikäisen roolista tuttu Monika Lindeman ja hänen puolisonsa muusikko Darren McStay ovat kulkeneet samaa matkaa jo kymmenen vuotta.

Lindeman julkaisi vuosipäivän kunniaksi Instagramissa kauniita kuvia viiden vuoden takaa, jolloin pariskunta vietti häitään Nuuksiossa.

– Kymmenen vuotta yhdessä, viisi vuotta naimisissa. Olen niin helkkarin onnellinen, että olet elämässäni, Lindeman kirjoitti.

Voit selata kuvia niiden päälle ilmestyvistä nuolista:

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne myös tästä

Pariskunnalla on kaksi lasta: vuonna 2017 syntynyt Samuel ja toukokuussa syntynyt tyttövauva.

Äitiyslomalle Salkkareista jäänyt Lindeman kertoi tämän vuoden alussa MTV Uutisten haastattelussa, että työ sarjassa mullisti hänen elämänsä monella tapaa.

– Olin asunut jo useamman vuoden Lontoossa. Olin hakenut Fremantlelle arkistointikuvaksiin. Kävin koekuvauksissa ja siitä noin puolen vuoden jälkeen minuun otettiin yhteyttä, Lindeman muisteli vuotta 2015.

Kun pesti Salkkareissa vahvistui, Lindeman ja McStay muuttivat Suomeen ja menivät naimisiin. 

– Olen miettinyt, millaista elämämme olisi, jos en olisi saanut Salkkareista roolia. Todennäköisesti eläisimme mieheni kanssa edelleen Lontoossa jossain pienessä yksiössä ja hakisimme molemmat jatkuvasti erilaisia pätkätöitä. Mutta olisiko meillä lapsi silloin? Todennäköisesti ei, koska olimme ajatelleet, että jos lapsia halutaan, niin Suomi olisi hyvä paikka siihen, hän pohti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja