Salkkarit-pesti muutti Monika Lindemanin elämän: "Jos emme olisi tulleet Suomeen, meillä ei todennäköisesti olisi lasta"

22:41
Videolla Monika Lindeman kertoo, kuka on ollut hänen roolihahmonsa Lindan suurin rakkaus. Katso koko haastattelu!

Salattujen elämien näyttelijä Monika Lindeman kertoo, että pesti Salkkareista muutti monella tapaa hänen elämäänsä. 

Minun Salatut elämät -juttusarjassa näyttelijät muistelevat historiaansa sarjassa. Salatut elämät -sarjan näyttelijä Monika Lindeman paljastaa, kuinka hän päätyi sarjaan.

– Olin asunut jo useamman vuoden Lontoossa. Eletään vuotta 2015. Olin hakenut Fremantlelle arkistointikuvaksiin. Kävin koekuvauksissa ja siitä noin puolen vuoden jälkeen minuun otettiin yhteyttä, Lindeman muistelee. 

Hän paljastaa, että hänen oli tarkoitus tulla sarjaan alun perin vain muutamaksi kuukaudeksi. 

– En yhtään ihmettele, miksi tänne on helppo jämähtää ja nyt tarkoitan sen vain hyvällä. Täällä on vain niin hyvä ja turvallinen ilmapiiri tehdä työtä. 

Rikossarjojen fanina Lindeman kertoo olleensa erityisen innoissaan roolihahmostaan, poliisi Linda Eerikäisestä. 

Hän kertoo, työ Salkkareissa muutti monella tapaa hänen elämänsä. Hän muutti muusikkomiehensä Darren McStayn kanssa Suomeen ja menivät naimisiin. Lindemanin esikoislapsi syntyi vuonna 2017 ja nyt näyttelijä odottaa toista lastaan. Perhe asuu Espoossa.

– Olen miettinyt, että millaista elämämme olisi, jos en olisi saanut Salkkareista roolia. Todennäköisesti eläisimme mieheni kanssa edelleen Lontoossa jossain pienessä yksiössä ja hakisimme molemmat jatkuvasti erilaisia pätkätöitä. Mutta olisiko meillä lapsi silloin? Todennäköisesti ei, koska olimme ajatelleet, että jos lapsia halutaan, niin Suomi olisi hyvä paikka siihen. 

Katso koko haastattelu videolta! Siinä Lindeman pohtii muun muassa, kuinka Linda on voinut antaa anteeksi isälleen kaikki menneisyyden tapahtumat.

Salatut elämät arkisin kello 19.30 MTV3-kanavalla! Sarja palaa joulutauoltaan 4. tammikuuta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja