Äitiyslomalle jäävä Salkkarit-näyttelijä Monika Lindeman julkaisi liudan otoksia suosikkisarjan kulissien takaa

3:16
Monika Lindeman ja hänen miehensä päätivät, etteivät he halua enempää lapsia – yksi asia sai pyörtämään päätöksen: "Koskaan ei kannata sanoa ei koskaan"

Toista lastaan odottava Salatut elämät -näyttelijä Monika Lindeman jää äitiyslomalle.

Näyttelijä Monika Lindeman jäi Salatut elämät -sarjasta äitiyslomalle. Toista lastaan odottava Lindeman julkaisi lähdön kunniaksi liudan otoksia Instagram-tililleen suosikkisarjan kulissien takaa. Iloisissa kuvissa näyttelijä poseeraa sarjan muiden tähtien kanssa.

– Nämä tyypit ja niin moni muu, Lindeman kirjoittaa kuvien yhteydessä.

Lindemanin roolihahmo, poliisi Linda Eerikäinen ei ole sarjassa raskaana. Raskausvatsan piilottamiseksi jouduttiin keksiä mitä nerokkaampia keinoja. Ohjaaja, puvustamo ja kuvaajat joutuivat käyttämään mielikuvitusta piilottaakseen vatsan.

– Vatsaa on piiloteltu erilaisilla asukokonaisuuksilla ja olen kantanut käsissäni esimerkiksi mappeja ja isoja laukkuja, sohvalla olen pidellyt käsissäni tyynyä, jotka ovat peittäneet vatsan. Ei myöskään otettu mitään profiilikävelyjä ja jouduttiin käyttämään tiiviitä kuvia. Niillä saa aika helposti huijattua, Lindeman kertoi MTV Uutisille aiemmin.

– Tässä raskaudessa maha pullahti vielä nopeampaa kuin ensimmäisessä, meillä on piilottamisen suhteen ollut aikamoiset haasteet.

Lindemanilla ja hänen puolisollaan muusikko Darren McStaylla on entuudestaan vuonna 2017 syntynyt poika Samuel.

Salatut elämät arkisin klo 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla! Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja