Salkkarit-tähti Jasmin Voutilaisen paino nousi kymmeniä kiloja puolessa vuodessa – taustalla tärkeä viesti

Jasmin Voutilainen sekoitetaan usein roolihahmoonsa Aino Kaukovaaraan 1:19
Jasmin Voutilainen kertoi viime vuonna MTV Uutisille, että hänet sekoitetaan usein roolihahmoonsa Aino Kaukovaaraan.

Jasmin Voutilainen puhuu avoimesti hyvinvoinnistaan sosiaalisessa mediassa.

Salatut elämät -näyttelijä Jasmin Voutilainen kirjoitti Instagram-tililleen henkilökohtaisen ja hyvin avoimen tekstin painostaan. Kirjoituksen aluksi Voutilainen kehottaa olematta lukematta postausta, jos painosta puhuminen ahdistaa.

Voutilainen kirjoittaa joutuneensa koulukavereiden silmätikuksi sen takia, koska oli hoikka. Kyselyt, mitä Voutilainen on syönyt tai onko hän anorektikko, olivat arkipäivää. Kiusaamisen vuoksi Vuotilainen on aina toivonut olevansa isompi.

– Nyt jostain syystä olen saanut kroppaani painoa puolen vuoden aikana n. 28-30 kg. Mun ajatukset tästä on poukkoillut tosi paljon. Yhtenä päivänä katon itteäni silleen ”waau”, kun toisena päivänä peilin edessä tyyliin itkettää. Ahdistaa kirjottaa tätä tekstiä, koska haluaisin olla niin bodypositive itteäni kohtaan, et olisin pelkästään ylpee näistä kiloista. Ja niin mä alkuun olinkin, Voutilainen kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Voutilainen myöntää, että välillä sosiaalinen media ahdistaa.

– Halusin kai vaan kertoa, että ei se elämä tälläkään puolella ruutua aina niin helppoa ole. Kyllä muakin ahdistaa selata somea ja nähdä niitä täydellisen hoikkia vartaloita. Oon ilonen, että mun jalat ja peba on saanu muotoja kerrakseen, mutta tiettykään paino ei kerry pelkästään sinne, minne toivoo. Kuten sanonta kuuluu ”läskillä on vapaus valita koko kropasta, mutta se tulee aina vatsaan tai leuan alle”.

Voutilainen on saanut osakseen hyvin henkilökohtaisia uteluita tuntemattomilta ihmisiltä.

– Nyt kun vielä lopetin e-pillerit n. kuukausi sitten, saan instassa jatkuvasti kyselyitä, oonko raskaana. Se on oikeesti SUPER loukkaavaa, kuten aiemminkin oon jo täällä sanonut. Olis kiva vaan olla oma ittensä, ja että kaikki tuntis olevansa hyviä sellasena, kuin on. Tästä mä ainakin oon oppinut sen, et oon tyytyväinen mun kroppaan silloin, kun se on terve ja toimii.

– Tällä hetkellä ne jokapäiväiset toivomukset vielä parin vuoden takaa ”lihomisesta” lähinnä naurattaa. Ja tästä jos laihdun, tiedän, että tuun taas toivomaan niitä paksumpia kinttuja. Ihmismieli on ihmeellinen. Aina haluaa sitä, mitä ei ole.

Voutilaisen henkilökohtainen kirjoitus on kerännyt paljon tsemppiviestejä.

– Jasmin silloin kun itsellä on hyvä olla niin henkisesti kuin fyysisesti. Niin muiden mielipiteillä ei oo hitonkaan väliä.

– Hyvä kirjotus. Oot upee.

Salatut elämät arkisin klo 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla! Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat