Rosanna Kulju jakoi koskettavan videon ystävänsä Jasmin Voutilaisen kuoleman vuosipäivänä: "Kellekään ei ole luvattu huomista"

Jasmin Voutilainen 1995–2023 0:10
Jasmin Voutilainen kuoli 17. maaliskuuta 2023.

Näyttelijä Jasmin Voutilainen kuoli vuosi sitten 17. maaliskuuta. Hänen ystävänsä somevaikuttaja Rosanna Kulju muisteli edesmennyttä ystäväänsä somevideolla. 

Somevaikuttaja Rosannu Kulju jakoi TikTokiin 17. maaliskuuta koskettavan videon ja muisteli edesmennyttä ystäväänsä näyttelijä Jasmin Voutilaista. Voutilainen kuoli 17. maaliskuuta 2023 ollessaan vain 27-vuotias. 

– Ulkona sataa lunta. Minulla on sellainen olo, että tälle päivälle sopii tuo lumisade. Se on niin kaunis kuitenkin. Tekee kaikesta valkoista. Vuosi aikaa siitä, kun Jasmin poistui keskuudestamme. Vuosi on mennyt nopeasti, Kulju kertoi videolla. 

 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– En ole missään kohtaa lopettanut miettimästä häntä, enkä tule lopettamaan. Hän on paljon mielessä todella hyvilläkin tavoilla. Ja välillä tulee mieleen sellaisia juttuja, mitä hän on sanonut tai tehnyt, Kulju jatkoi. 

Kulju kertoi olevansa äärimmäisen kiitollinen siitä, että sai tutustua Voutilaiseen ja aikoi laittaa kynttilöitä ja kukkia kotiinsa illalla ystävänsä muistolle. 

– Mielestäni tämä on hyvä muistutus tähän sunnuntaihin, että elämä on oikeasti niin ohikiitävää. Kaikki menee niin nopeasti – tästäkin on vuosi aikaa. Meille kellekään ei ole luvattu huomista, niin nautitaan oikeasti elämästä. Yritetään tehdä paras meidän omasta elämästämme. Pitää huolta itsestämme ja muista ihmisistä ympärillä. Uskalletaan pyytää apua. Annetaan apua. Ollaan ihmisiä toisillemme. Te kaikki, jotka muistatte Jasminia, hän näkee meidät kyllä. Tiedän sen, Kulju kertoi videolla.

Voutilainen näytteli Salatut elämät -sarjassa Ainon roolia vuodesta 2018 alkaen. Viimeisen kerran hänet nähtiin sarjassa vuonna 2022. Hän aloitti näyttelijänuransa vuonna 2014 Salkkareiden spin off -elokuvasta Nightmare 2. Vuonna 2015 hän näytteli Salkkareiden spin off -sarjassa Satula.

Voutilainen siunattiin haudan lepoon Kallion kirkossa 21. huhtikuuta 2023. Voutilaisen kuolinilmoitus julkaistiin Helsingin Sanomissa sunnuntaina 14. toukokuuta 2023.

Lue myös:

    Uusimmat