Laulaja Tuuli häpesi vuosia iho-ongelmiaan – poseeraa nyt meikittömässä kuvassa: "Tosi pelottavaa julkaista tällainen"

Tuuli kertoo, ettei nuorempana voinut mennä edes lähikauppaan ilman ehostusta. 

Teinitähtenä uransa aloittanut laulaja Tuuli julkaisi Instagram-tilillään rehellisen kirjoituksen kuvan saattelemana. Laulaja kertoo olevansa kuvassa ilman meikkiä ja filttereitä. 

– On tosi pelottavaa julkasta tällanen kuva, koska iho on aina ollu mun yks isoimmista epävarmuuksista. oon häpeilly ja peitelly sitä oikeestaan koko elämäni, Tuuli aloittaa kirjoituksensa. 

Tuuli kertoo, että on nähnyt aina rumana itsensä ja ei nuorempana pystynyt lähtemään kauppaan ilman ehostusta. 

– Oon nukkunu meikit päällä kavereiden luona, koska en oo aamusin halunnu näyttää mun epäpuhdasta, omasta mielestäni ällöttävää ja kauheeta ihoa kenellekään...

Tuuli kirjoittaa, että usein hänen Instagraminsa on tarkkaan mietitty ja siloiteltu, että se näyttää siistiltä. Laulaja myöntää muokanneensa kuvia peittääkseen iho-ongelmia. 

– Tänään halusin kuitenki näyttää mun ihon just sellasena kun se on ja olla mahdollisimman aito oma itseni. vaikka sitä on itekin ajoittain vaikee uskoa, niin iho-ongelmat ei määritä meitä millään tavalla eikä ne ei tee meistä yhtään vähemmän arvokkaita. itselle on aina kriittisin, eikä muut samalla tavalla edes huomaa... mutta silti sitä tulee peiteltyä ja häpeiltyä omaa ulkonäköä. iho-ongelmat vaikuttaa niin vahvasti omaan itsetuntoon.

Tuuli on kokeillut lähes kaikki keinot ihonsa suhteen, niin kasvohoidot, ruokavaliomuutokset kuin ihotuotteet. Ihotautilääkärin mukaan Tuulilla on aikuisiän akne ja hänelle määrättiin siihen sopiva hoito. 

– Mä NIIN toivon, että tuun vielä jonakin päivänä saamaan puhtaan ja hyvinvoivan ihon, koska siitä oon aina unelmoinu. 

Tuuli nähdään ensi vuonna Nelosen Farmi-ohjelmassa.

Lue myös:

    Uusimmat