Sara Sieppi pöyristyi ulkonäköä ruotivista somekäyttäjistä – täräytti suorat sanat soraäänille

Sara Sieppi kertoo olevansa tällä hetkellä onnellisempi kuin koskaan. 

Somen ammattilainen Sara Sieppi avautuu tuoreessa Instagram-päivityksessään siitä, kuinka sosiaalisen median syövereissä ihmiset arvostelevat toistensa ulkonäköä.

– Oon jotenkin edelleen häkeltynyt siitä, kuinka paljon täällä somessa arvostellaan ulkonäköä, pukeutumista ja painoa,  ja you name it. Viime aikoina olen kuulemma näyttänyt huonoa esimerkkiä pukeutumalla lateksimekkoon, toisen mielestä mun pitäisi aloittaa ehdottomasti dieetti ja kolmas on ollu sitä mieltä, et mun tissit on liikaa(taas). Ois supersiistiä saada olla vaan se oma itsensä täällä, just sellaisena kuin mä haluun, eli ihan vaan Sara, Sieppi kirjoittaa.

Jos et näe päivitystä, voit katsoa sen tästä

Sieppi kirjoittaa, että on tottunut valitettavasti arvosteluun missitaustansa myötä.

– Tosi moni ei ole, enkä uskalla edes ajatella, kuinka syvälle tuollaiset ikävät kommentit voi jollain mennä.

– Mun toimiston peilissä on tällä hetkellä muija, jonka vaa’assa on varmaa omat enkat, mut samaan aikaan se muija on sata kertaa onnellisempi kuin koskaan aikaisemmin, hän jatkaa kirjoituksessaan.

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen tästä

Siepin päivitys on puhuttanut somekansaa.

– Hirveitä ihmisiä! Naisten varsinkin pitäisi olla reiluja toisillensa. Oot ihan täykky, eräs seuraajista kirjoittaa.

– Just eilen näytin kuvaasi miehelleni ja sanoin eikö oo kaunis nainen, hän oli samaa mieltä. Miusta sie oot yks kauneimpia naisia, joita tiedän. Kateellisia ovat jos muuta väittävät, toinen seuraajista kehuu. 


Lue myös:

    Uusimmat