Salkkarit-tähti Hanna Kinnusen lomapäivitykseen on helppo samaistua: "Niin ihana kuin aurinko ja lämpö onkin..."

Muistatko vielä, miten Salla heräsi henkiin Kentaurin räjähdyksen jälkeen? Näyttelijä Hanna Kinnunen kertaa hahmonsa uskomattomat juonikuviot 13:14
Muistatko vielä, miten Salla heräsi henkiin Kentaurin räjähdyksen jälkeen? Näyttelijä Hanna Kinnunen kertaa hahmonsa uskomattomat juonikuviot.

Hanna Kinnunen suuntasi lomalle. 

Salatut elämät -sarjan on parhaillaan kesätauolla ja monet näyttelijöistä ovat suunnanneet lomailemaan.

Salla Taalasmaata suosikkisarjassa näyttelevä Hanna Kinnunen suuntasi Kreikkaan, paahtavan auringon alle. Hän on jakanut Instagram-tilillään liudan omaotoksia reissustaan. 

– Ei ole montaa asiaa ihmiselämässä parempaa kuin tuijottaa mylvivää merta, meditoida ja päästää stressistä irti. Just parkkeerasin tähän rantaviivalle, hän kirjoitti seuraajilleen matkansa aluksi.

Myöhemmin Kinnunen jakoi kuvan itsestään hotellihuoneessa bikineissä samaistuttavalla kuvatekstillä.

– Niin ihana kuin aurinko ja lämpö onkin, on ilmastoitu hotellihuone käsittämätöntä luksusta. Lääh ja puuh, hän raapusti julkaisemansa kuvan yhteyteen. 

Salkkareissa Kinnusen näyttelemä Salla pääsi tänä keväänä monen mutkan kautta viimein naimisiin Kari Taalasmaan kanssa. Salkkareiden kevään pressissä esitettiin livenäytelmä, jossa kerrattiin, mitä kaikkia mutkia matkassa nähtiin. 

Näin Karin ja Sallan häät sujuivat – katso Salkkareiden hääpressi 10:10

Alunperin Salatut elämät -sarjassa Kari kosi Sallaa vahingossa. Katso miten tilanne eteni: 

Kari kosii vahingossa Sallaa 1:35

Lue myös:

    Uusimmat