Salkkarit-tähti Hanna Kinnunen julkaisi näyttävän muodonmuutoskuvan – aloitti elämäntaparemontin vajaa vuosi sitten

7:06
Tässä ovat Hanna Kinnusen ja Roope Puhakan hauskimmat kohtaukset Salkkarit-sarjassa.

Hanna Kinnunen päätti nostaa hyvinvointinsa prioriteettilistan kärkeen.

Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijä Hanna Kinnunen, 41, on kaikessa hiljaisuudessa tehnyt mittavan elämäntapamuutoksen.

Kinnunen julkaisi Instagramissa kuvaparin, josta käy ilmi hänen selkeästi muuttunut ulkonäkönsä. Vasen kuva on otettu reilu vuosi sitten, oikea reilu viikko sitten.

– Tämän kuvan julkaisu jostain syystä jännittää, mutta teen sen silti, Kinnunen kirjoittaa.

–  Aloitin tämän vuoden alussa systemaattisen prosessin oman hyvinvointini parantamiseksi. ”Matka” on edelleen syvästi kesken, mutta on se edennytkin.

Kinnunen kertoo havahtuneensa omaan parantuneeseen olotilaansa nähtyään vanhemman kuvan itsestään. 

– Huomasin, miten paljon paremmin voin juuri nyt. Olin tuolloin väsynyt ja stressaantunut, nukuin miten sattuu ja söinkin miten sattuu, hän myöntää.

Tulokset puhuvat puolestaan - muutenkin kuin peilin kautta. 

– Tänä päivänä liikun enemmän ja syön puhtaammin, nukun tosi hyvin ja stressaan vähemmän. Päätin laittaa itseni tärkeysjärjestyksessä kärkeen aiemman ”onhan tässä kaikkea muuta tärkeämpää” sijaan ja se on kannattanut.

Kinnusen mukaan hänen olotilansa on muuttunut merkittävästi paremmaksi muun muassa jaksamisen ja vireystilan suhteen. 

– Joten jos jotain olen oppinut, se on tämä: älä koskaan epäröi laittaa omaa hyvinvointiasi ja sen tavoittelua ykköseksi, hän päättää.

Kinnunen perheineen joutui pettymään karvaasti viime kesänä, kun vuosia kestänyt unelma vaihtui pohjattomaan suruun. Kinnunen perheineen odotti innolla perheeseen tulevaa cairninterrieriä. 

– Meillä oli eilen surun päivä. Reilu viikko sitten iso ja vuosia kestänyt haave toteutui. Kaikki sujui alkuun niin hyvin kuin pienen koiravauvan kanssa voi sujua, Kinnunen kirjoitti heinäkuussa.

Kaikkien yllätykseksi pentu alkoi aiheuttaa allergiaoireita yhdelle perheenjäsenistä.

– Päivien edetessä meidät kuitenkin yllätti täysin puun takaa yhden perheenjäsenemme koko ajan voimistuva oireilu koiran läheisyydessä ja yhdessä kasvattajan kanssa päädyimme lopulta nopeasti luopumaan koirasta. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja