Salkkarit-juonipaljastukset julki! Kolmiodraaman ainekset ovat käsillä – hahmo näkee unta kolmen kimpasta

Salkkarit palaa ruutuun 14. tammikuuta 0:30

Suosikkisarjassa Salatut elämät on ensi viikolla luvassa jälleen yllättäviä käänteitä! 

Kalle kiusaantuu vilkuillessaan salaa himoten sekä Kososta että Laria työn touhussa. Kalle hämmentyy entisestään nähdessään yöllä unta kolmen kimpasta Kososen ja Larin kanssa. Kalle vaivaantuu, kun Kosonen kyselee aamulla Kallen ensimmäisestä yöstä uudessa kodissaan.

Dahlia hämmentyy, kun Tuula vakuuttaa haluavansa vain pyytää Camillalta anteeksi, että hylkäsi tämän vauvana. Tuula myös ylistää Camillalla käyneen onni, kun pääsi Mustavaarojen kasvattamaksi. Dahlia heltyy hieman, ja Tuula pyytää häntä puhumaan puolestaan Camillalle. Dahlia lähestyy Camillaa, joka ajaa hänet tiehensä. Yöllä Camilla lukee Tuulan kirjettä ja ahdistuu.

Aki joutuu pyytämään vastentahtoisesti Sannia jäämään auttamaan häntä viiniesittelyn kanssa. Sanni ei ole tilanteesta yhtään sen ilahtuneempi, mutta auttaa silti parhaansa mukaan. Aki vaikuttuu Sannin ammattitaitosta. Myöhemmin Aki myöntää Alissalle, että Sanni yllätti hänet viinitilaisuudessa. 

Sanni tunnustaa Larille, ettei Akin kanssa työskentely ollut täysin hirveää. Alissa kiittelee Sannia, että tämä pelasti hänet, sillä hänen treffinsä Tommin kanssa venyivät liian pitkään. Sanni pettyy salaa, kun Aki ei ole kehunut häntä Alissalle. Sanni ilahtuu löytäessään ovensa edestä Akin lähettämän kiitossamppanjan.

Osa 3487: Kalle saa kovia paketteja
Osa 3488: Camilla ja äidin syli
Osa 3489: Aaron autossa on matalat synninpäästöt
Osa 3490: Aaro tyhjentää kolehtipussia
Osa 3491: Etsivä pöytää, Ismo Laitela

Katso yllä olevalta videolta, mitä Salkkareissa tapahtuu tällä viikolla!

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla ja Katsomossa! Koko viikon jaksot C Moressa ennakkoon!

Lue myös:

    Uusimmat