Salkkarit-juonipaljastukset julki! Yllättävän parin välit lähentyvät – hahmot huolissaan käänteestä

Salkkarit palaa ruutuun 14. tammikuuta 0:30

Suosikkisarjassa Salatut elämät on ensi viikolla luvassa jälleen yllättäviä käänteitä! 

Ulla yllättyy, kun kuulee Sannilta, ettei tämä sure avioeroa Talesta. Ulla huolestuu, kun Sanni kertoo päässeensä eteenpäin ja saaneensa uuden työn Akin firmasta. Ulla yrittää varoittaa Sannia juonittelevasta Akista, mutta Sanni vannoo, että on turvassa tämän alaisena.

Alissa todistaa jälleen latautuneen hetken Sannin ja Akin välillä. Alissa tulee vihjanneeksi asiasta myös Ullalle, kun myöntää Sannin viihtyvän uuden pomonsa seurassa vähän liiankin hyvin. Ulla suivaantuu ja säntää Iljan kanssa Sannin työpaikalle kesken tärkeän työneuvottelun.

Sanni näkee Akin liehittelemässä asiakasta. Mustasukkainen Sanni ärtyy ja poistuu pyytämättä Akilta anteeksi. Sanni törmää Alissaan, joka kuittailee jälleen Akin ja Sannin työystävyydestä. Sanni ärähtää Alissaa keskittymään omaan elämäänsä sekä lopettamaan perättömät juoruilut. Sanni purkaa pettymystään Larille.

Kalle pyytää Larilta apua murheidensa kestämiseen. Kalle ei innostu Larin viedessä hänet keilahalliin tuulettamaan ajatuksiaan. Kalle piristyy Larin avulla. Kalle kiittää Laria tämän avusta, mutta selittää pärjäävänsä jo omillaan.

Osa 3527: Uraa, uraa!
Osa 3528: Benjamin tahtoo vipittäytyä.
Osa 3529: Sannille käy työtapahurma.
Osa 3530: Pata kinnasta soimaa, Ismo.
Osa 3531: Aaro ottaa kohtauksen uusiksi.

Katso yllä olevalta videolta, mitä Salkkareissa tapahtuu tänä keväänä!

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa! Koko viikon jaksot C Moressa ennakkoon!

Lue myös:

    Uusimmat