Salatut elämät

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

Salkkareiden juonipaljastukset julki! Suosikkihahmo palasi ja teki yllätyspaljastuksen – näin tilanne etenee

Suosikkisarjassa Salatut elämät on ensi viikolla luvassa jälleen yllättäviä käänteitä! 

Kalle ilmoittaa Ismon puolesta häävieraille häiden olevan peruttu. Salla yrittää suostutella Ismoa puhumaan hänen ja Ressun kanssa, mutta Ismo pystyy ajattelemaan vain Juttaa, jonka pelkää menettäneensä.

Samaan aikaan Jutta myöntää, ettei tiedä, voiko antaa Ismolle anteeksi. Salla kirjautuu majataloon. Ressu ei usko Sallan pystyvän erottamaan Juttaa ja Ismoa. Jutta tulee Ismon luo ja tekee järkyttävän ilmoituksen.

Janne valittelee Talelle kehnoa elämäntilannettaan, kun hänet hälytetään töihin majatalolle. Janne saa hyviä uutisia ja iloitsee edenneensä elämässään, mutta Talen kuitti hänen asumistilanteestaan saa Jannen suunnittelemaan jo seuraavaa askelta kohti aikuistumista. Tale saa yllättäen pyynnön käydä huoltohommissa Alissan tyhjällä asunnolla. Tale löytää kämpästä Jannen, joka tekee Talelle yllättävän ehdotuksen.

Jiri on lukenut Evan kirjeen ja hämmästelee Evan päätöstä. Jiri tajuaa viimein Evan hylänneen hänet ja perheensä. Nellakin on kuullut Evan lähdöstä Aarolta. Nella tyrmistyy ja menee läksyttämään Jirin, joka on Aaron sanojen mukaan tiennyt asiasta, mutta salannut uutiset Nellalta. Jiri vannoo, ettei pimittänyt asiaa tahallaan.

Nella murtuu suremaan äitinsä lähtöä ja Jiriin sattuu lohdutella häntä. Myöhemmin Jiri on menossa ripittämään Aaroa juoruilusta, kun löytää tämän ikävöimässä Evaa. Miehet tajuavat, että Eva on hylännyt ja pettänyt heidät molemmat, ja päätyvät ensin haukkumaan Evaa, mutta myöhemmin myös suremaan tätä.

Osa 3588: Herran haltuun, Aaro Vaalanne.
Osa 3589: Sata Sallamaa iskee tulta.
Osa 3590: Talen yhtälössä on pari muuttajaa.
Osa 3591: Camilla ja #etoo.
Osa 3592: Ben-guru ottaa rohkean loikan.

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa! Koko viikon jaksot C Moressa ennakkoon!

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja