Salkkarit-juonipaljastukset julki! Vanha romanssi alkaa heräillä uudelleen – hahmot pelkäävät kiinnijäämistä

Kurkista Salkkareiden ensi viikkoon 0:26

Suosikkisarjassa Salatut elämät on ensi viikolla luvassa jälleen yllättäviä käänteitä! 

Mitä Salkkareissa tapahtuu tällä viikolla? Katso video artikkelin yltä!

Aaro tulee sisään yhtä matkaa Nellan kanssa samaan aikaan, kun Jiri on ollut salaa Tammisilla kylässä. Jiri ehtii piiloutua makuuhuoneisiin vievään käytävään, mutta Nella löytää piileskelevän isänsä ja hämmentyy.

Jirin kiinnijäämistä pelkäävä Eva yrittää saada Aaron lähtemään sillä aikaa, kun Jiri yrittää selitellä makuuhuoneen puolella Nellalle, ettei Jirin ja Evan välillä ole mitään meneillään. Lopulta Aaro lähtee ja Jirikin uskaltaa tulla esiin. Nella sättii vanhempansa ja ilmoittaa tietävänsä, mitä nämä touhuavat.

Lari törmää uupuneeseen Sanniin ja tiedustelee huolestuneen tämän jaksamisesta. Lari lupaa tukea Sannia, joka avautuu murheistaan. Lari auttaa Sannia Iljan hoitamisessa. Lari selittää Jannelle nauttineensa Iljan kanssa leikkimisestä. Lari tunnustaa Jannelle alkaneensa pohtia tosissaan erästä Iljaan liittyvää, tärkeää asiaa.

Lari käskyttää lastensuojeluilmoituksensa takana edelleen seisovaa Ullaa kuuntelemaan hänen sanottavansa. Lari selittää Ullalle, että tämän pitäisi olla Sannin tukena ja tekee Ullalle ehdotuksen. Lari tuo Ullan Sannin luo ja saa naiset taipumaan hataraan aselepoon.

Osa 3477: Eva ja nuhannustanssit.
Osa 3478: On ilmoituksia pidellyt.
Osa 3479: Severi pelaa itsensä sukupussiin.
Osa 3480: Vapaalla viimeinkin, Ismo ottaa iisimmin.
Osa 3481: Sanni on vedenjakaja.

Katso yllä olevalta videolta, mitä Salkkareissa tapahtuu tällä viikolla!

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla ja Katsomossa! Koko viikon jaksot C Moressa ennakkoon!

Lue myös:

    Uusimmat