Salkkarit-juonipaljastukset julki! Flirttailu jatkuu – hahmo yrittää saada keimailevan käytöksen loppumaan

Eva rakastaa Jiriä 0:57
Mitä Salkkareissa tapahtuu tänään? Katso video!

Suosikkisarjassa Salatut elämät on ensi viikolla luvassa jälleen yllättäviä käänteitä! 

Aino keimailee Pietarille jälleen Pepiltä salaa. Pietari saa tarpeekseen ja päättää lähteä töihin etuajassa, mutta Aino seuraa miestä tekosyyn varjolla. Pietari tekee Ainolle selväksi tietävänsä, mitä tämä yrittää ja käskee naista lopettamaan hänelle flirttailemisen.

Ismo ehdottaa, että Kalle palaisi Pihlajakadulle, mutta ei hänen luokseen vaan ullakolle valmistuneeseen uuteen asuntoon. Kalle ymmärtää Ismon ajatuksen itsenäisemmästä elämästä ja suostuu ideaan.

Alissa on totellut Akin kieltoa olla säätämättä tallipoika Tommin kanssa. Alissa kuitenkin ilahtuu, kun Tommi soittaa Vinottareen, koska haluaa puhua Alissan kanssa. Alissa harmistuu, kun Tommin puheluun vastannut Aki lopettaa puhelun ilmoittaen tylysti, että Alissa ei ole kiinnostunut.

Alissa suree romanssitoiveiden kariutumista Lolalle. Alissa piristyy hieman, kun topakka Lola ei usko, että peli on menetetty. Alissa ja Lola saapuvat raviradalle etsimään Tommia. Alissa esittää välinpitämätöntä, mutta pettyy, kun Tommia ei löydy mistään. Alissa luopuu toivosta ja päättää unohtaa Tommin, mutta häkeltyy, kun löytääkin miehen yllättävästä paikasta

Tommi ja Alissa törmäävät yllättävässä paikassa.

Osa 3482: Aki on kuin raivo märkä.
Osa 3483: Alissalle maistuu raviori.
Osa 3484: Peppi ei pääse työ bye Kalle.
Osa 3485: Jiri on Myrskyvuodon faija.
Osa 3486: Dahlia on latsten asialla.

Katso yllä olevalta videolta, mitä Salkkareissa tapahtuu tällä viikolla!

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa! Koko viikon jaksot C Moressa ennakkoon!

Lue myös:

    Uusimmat