Salkkarit-hahmo on suurten muutosten edessä – näyttelijä paljastaa, millaisia käänteitä kevät tuo Sampon elämään

3:45
Salkkarit-hahmo on isojen muutosten edessä - näyttelijä paljastaa, millaisia käänteitä kevät tuo Sampon elämään

Salkkarit-hahmo Sampo Kaukovaaran elämässä on viime aikoina ollut takaiskuja sekä työn että rakkauden saralla. Näyttelijä Sampsa Tuomala lupaa, että hahmo on nyt suurten muutosten edessä.

Näyttelijä Sampsa Tuomala palasi reilu vuosi sitten Salatut elämät -sarjaan oltuaan välillä poissa kymmenen vuotta. Hän kehuu Pihlajakadun ilmapiirin olleen ennallaan – tai jopa vielä parempi kuin hän muistikaan.

– Ei voi sanoin kuvailla, miten siistiä ja mahtavaa oli palata. Tuntuu kuin en olisi ollut poissa ollenkaan! Tuomala iloitsee MTV Uutisten haastattelussa.

Roolihahmo Sampo Kaukovaara on ehtinyt olla mukana jo monissa käänteissä, eikä tällä ole aina olleet puhtaat jauhot pussissaan. Tuomala pitää hahmostaan.

– Pääsee ihan oikeasti tekemään roolia. On mahtavaa, että on jos jonkinmoista käännettä!

Viime aikoina Sampolla ei ole mennyt kovin hyvin. Mies sai potkut Sabrinan henkivartijan pestistä ja myös ihastus kaunotarta kohtaan kuivahti kasaan jo ennen kuin Sabrina jätti jäähyväiset Pihlajakadulle.

Näyttelijä vihjaa, että kevään myötä Sampolla on edessään suuria muutoksia.

– Sampolla on ollut vähän vaikeuksia, mutta sanotaanko näin, että kevään mittaan tullaan näkemään tosi paljon muutoksia sekä hänen elämässään että sisimmässään. Nähtäväksi jää, mitä ne muutokset ovat, Tuomala vihjaa salaperäisesti, että tulossa on jälleen "jotain erilaista".

Millaisia paljastuksia Tuomala kertoo Sampon työ- ja rakkauselämän uusista käänteistä? Katso haastattelu yllä olevalta videolta!

Tuomala kertoo, että myös siviilielämän puolella menee tällä hetkellä mukavasti, vaikka koronapandemian takia esimerkiksi brasilialainen jujutsu on jäänyt pois harrastusohjelmasta.

– Onhan tämä vähän erikoista, mutta todella onnellinen olen. Töitä riittää ja kevään myötä pääsee taas mökkeilemään enemmän, iloitsee Tuomala ja paljastaa päässeensä toteuttamaan hiljattain myös erään nuoruudenhaaveistaan.

– Pääsin tekemään biisin rap-artisti Jyrisen kanssa. Ei se mikään uusi aluevaltaus ole, mutta pääsin unelmani toteuttamaan.

Safari-niminen kappale ja musiikkivideo julkistettiin 26. maaliskuuta.

Salatut elämät arkisin kello 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla! Viikon jaksot katsottavissa jo ennakkoon C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja