Ilona Chevakova jättää Salkkarit – näyttelijältä lupaava kommentti roolihahmonsa tulevaisuudesta

3:02
Ilona Chevakova jättää Salkkarit – kuinka Sabrinalle käy? Katso video!

Ilona Chevakova kertoo, että hänen Salkkarit-hahmonsa Sabrina Mustavaara vaihtaa Pihlajakadulta uusiin maisemiin.

Näyttelijä Ilona Chevakovan roolihahmo Sabrina Mustavaara on ollut jo pidemmän aikaa keskellä todella jännittäviä juonenkäänteitä Salatuissa elämissä, kun tilanne naista kuukausien ajan piinanneen vainoajan kanssa eskaloitui lopulta panttivankidraamaksi.

Chevakova ehti olla mukana Salkkareissa reilun vuoden verran. Hän kertoo, että idea lähdöstä tuli hänen puoleltaan.

– Tuli fiilis, että pitää lähteä käymään myös muualla, koska tämä on niin intensiivistä. Olen kuitenkin freelancer, joka tekee muitakin projekteja, joten elämä on ollut aika hektistä.

– Kyse ei ole missään nimessä siitä, ettenkö viihtyisi Salkkareissa, vaan siitä, että välillä täytyy vähän lentää, jotta ammattiminä saa mahdollisimman monipuolista haastetta ja pääsen näyttelijänä kehittymään.

Millaisissa merkeissä Sabrina Mustavaara jättää Pihlajakadun? Katso haastattelu yllä olevalta videolta!

Syksyllä Salkkareiden pressipäivänä Chevakova kertoi MTV Uutisille, että hänet tullaan näkemään mukana kansainvälisessä rikossarjassa. Haastatteluhetkellä hän paljasti kuitenkin tehneensä viime syksyn aikana Salkkareiden ohessa roolit itse asiassa peräti kolmessa rikossarjassa. Myös tämän vuoden puolelle oli jo tiedossa rooleja, joista Chevakova ei kuitenkaan vielä voinut kertoa tarkemmin.

– Kalenterissa on vielä tilaa, joten vähän jännittää ja mietityttää, että mitäköhän tulevaisuus tuo tullessaan, hän tunnustaa.

– Mutta olen avoimin mielin ja se on tervetullutta, jos on vähän enemmän aikaa. On tullut painettua täysillä jo sen verran pitkän aikaa, eli se tekee ihan hyvää.

Sabrinan hahmo on ollut Chevakovalle mieluisa, joten hyvästien jättäminen roolille on hivenen haikeaa näyttelijälle.

– Sabrinasta on tullut minulle rakas hahmo. Olen päässyt rakentamaan, työstämään ja kehittämään sitä itse, kertoo Chevakova, jonka mukaan hahmo on kasvanut varsin ilkeästä ja konemaisesta suorittajasta inhimillisempään suuntaan.

– Nyt hahmosta on paljastunut uusia ulottuvuuksia, puolia ja kerroksia. Mielestäni onnistuin saamaan Sabrinasta syvällisen ja mielenkiintoisen ihmisen, jolla on katsojille annettavaa, jatkaa Chevakova, joka tulee itse kaipaamaan Salkkareista eniten työyhteisöään.

– Tämä on ihan paras työpaikka, mikä mulla on ikinä ollut. Siksi kuulostaa varmaan hassulta, että minä nyt lähden, mutta toivon, että aina voi palata.

Salatut elämät arkisin kello 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla! Viikon jaksot katsottavissa jo ennakkoon C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja