Salkkareihin hyppäävä Kris Gummerus opiskeli saman koulutuksen kuin James Bond -tähti Daniel Craig

27:32
Seuraa Salatut elämät -sarjan juhlalähetystä MTV Uutiset Livestä!

Kris Gummerus tähdittää Salatut elämät -sarjaa keväästä 2023 alkaen.

Pihlajakadulla tapahtuu vuonna 2023, kun Salkkareihin rantautuu uusia hahmoja. Lukuisista elokuvista tuttu Kris Gummerus on yksi sarjan uusista tähdistä. 

Gummeruksen mukaan työryhmä on ottanut hänet vastaan avosylin. 

– Tein taustatöitä ja soittelin kollegoilleni, jotka ovat Salkkareissa käyneet ja kuulin pelkästään hyvää. Sen verran mitä olen ehtinyt kuvauksia tekemään, voin sen allekirjoittaa. Työilmapiiri on ollut todella aseistariisuva, vastaanottavainen ja ymmärtäväinen, Gummerus kertoo hyväntuulisesti.

Erityisesti kokenut näyttelijä arvostaa sitä, ettei asioita problematisoida liikaa.

–Tykkään sellaisesta metodista, että tehdään vaan ja luotetaan siihen mitä tulee. Näyttelijäntyön voi mieltää paineistetuksi, mutta vuosien saatossa olen oppinut päästämään irti turhasta. Luotan siihen, että lopputulos on monen asian summa. 

– Viipyilevät katseet ovat tyylittelyä, johon täytyy tottua. Sellaisia ei käytetä niin paljoa muissa produktioissa, hän nauraa.

Gummerus onkin päässyt tositoimiin ensimmäisestä kuvauspäivästään lähtien. 

– Ensimmäisenä kuvauspäivänäni oli 15-17 kohtausta. En ole missään tuotannossa tehnyt niin montaa kohtausta yhdessä päivässä. Kyllä siinä oli aika paljon haltuunotettavaa.

Gummeruksen mukaan suuri kohtausmäärä on ollut mahdollista erityisesti siksi, että repliikit ovat olleet helposti omaksuttavia.

– En tiedä miksi, mutta repliikit ovat helposti opittavissa ja ne tarttuvat itseeni helposti. Aina niin ei ole. 

Gummeruksella on hyvin kansainvälinen tausta, sillä hän on valmistunut arvostetun Guildhall School of Music and Drama -korkeakoulun näyttelijälinjalta. Saman koulutuksen ovat käyneet läpi muun muassa James Bond -näyttelijä Daniel Craig, konkarinäyttelijä Ewan McGregor ja Mamma Mia -tähti Lily James. Gummerruksen tiedon valossa hän on ainoa suomalainen, joka opinahjosta on valmistunut. 

– Taidan olla ainoa suomalainen, joka siellä olisi kouluttautunut. En ole ainakaan kuullut, että muita olisi ollut. Kyseinen koulu on Englannin näyttelijäkoulujen arvosteluissa kärkisijoilla. Koen saaneeni upean koulutuksen.

Lisäksi Gummerus haaveilee kansainvälisestä urasta. Hänellä on tanskalainen agentti, joka auttaa näyttelijää lähettämään self-tapeja ympäri maailmaa.

– Minulla on kova kunnianhimo päästä tekemään kansainvälistä tuotantoa. Olen tehnyt koekuvauksia ja saanut niistä hyvää palautetta. On siistiä, sillä koekuvausnauhat ovat kuin lottorivi, johon voi itse vaikuttaa omalla työllä. Se on ehdottomasti yksi virstanpylväs, jonka haluan saavuttaa.

Salatut elämät arkisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja