Esko Kovero muistelee Salkkarit-koekuvauksiaan: "Palasin sinne sitten sopimus taskussa"

Salkkarit 24 vuotta: Juhlintaa ja salattuja sukulaisia 8:59
Huomenta Suomen -haastattelussa Salkkarit-tähdet Esko Kovero ja Ronja Alatalo

Salatut elämät täyttää keskiviikkona 24 vuotta.

Kansallista Salatut elämät -päivää vietetään keskiviikkona 25. tammikuuta. Salkkarit-tähdet Esko Kovero ja Ronja Alatalo vierailivat juhlapäivän kunniaksi Huomenta Suomen keskiviikkoaamun lähetyksessä.

Kaksikko muisteli Huomenta Suomen juontaja Ivan Puopolon johdolla sitä, miten he alun perin päätyivät osaksi Pihlajakadun kuvioita. Syksyllä 2022 Salkkareissa aloittanut Alatalo löysi tiensä Salkkareihin sen sisarsarja Rantabaarin koekuvausten kautta.

– [Koekuvauksissa] tuli aina hirveän hyvää palautetta, että vitsi sinä kyllä olet ihana ja upea, muttei sitten kuitenkaan ole koskaan napannut, Alatalo alusti.

– Sitten viime syksynä tuli puhelu, että nyt nappaa, unohda Rantabaari, sinulle olisi Salkkareissa täydellinen rooli. Ja sellaista se on kyllä ollutkin, hän jatkoi hymyillen.

Salkkareissa alusta saakka mukana olleen Koveron tie sarjaan aukesi niin ikään koekuvausten kautta. Näyttelijä muisteli, että tuolloin Ismo Laitelan roolia varten oltiin koekuvattu "jo puolet Suomen tietyn ikäisistä miesnäyttelijöistä".

– Sitten tuli minun vuoroni. Se oli aika jännää, kun Tampereelta lähdin koekuvauksiin, niin palasin sinne sitten sopimus taskussa. Se oli niin nopea keikka, että [rooli] tuli samana päivää, Kovero kertoi.

Minkälaisia urasuunnitelmia Alatalolla on Salkkareiden lisäksi? Muistaako Kovero vielä ensimmäiset Salkkarit-vuorosanansa? Katso koko haastattelu yllä olevalta videolta!

Salatut elämät arkisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat