Salatut elämät

Pihlajakadulla tapahtuu!

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

Salkkareiden juonipaljastukset julki! Poliisi Miki kolkataan – syy Sepon yllättävälle paluulle paljastuu

0:44
Kurkkaa Salkkareiden menneillään olevaan viikkoon!

Ensi viikolla Salatuissa elämissä nähdään jälleen jännittäviä juonenkäänteitä.

Ensi viikolla Salatuissa elämissä Aino purnaa Sampolle Jeren käytöstä ja ymmärtää, että hänen on puhuttava kaksikon suhteesta rehellisesti Jeren kanssa. Aino kutsuu Jeren illalliselle ja saa myöntävän vastauksen. Jere saa kuitenkin saman tien huonoja uutisia. Aino pettyy, kun Jere peruu treffit kiireisiinsä vedoten. Ainon mustasukkaisuus herää jälleen ja hän päättää ottaa selvää Jeren kiireistä. Aino tulee etsimään Jereä kahvilaan.

Ismo yrittää unohtaa vanhat kaunat ja tulla toimeen Mikin perheen kanssa. Tilanne muuttuu, kun Laila ja Matias näpistävät Delismosta.

Eva rauhoittelee Lassea, että Aaro ei ole kiinnostunut Nadjan isyydestä. Samaan aikaan Linda tulostaa sairaalassa todisteen siitä, että Aaro on Nadjan isä.

Aino näkee Tomista eroottisen haavekuvan. Aino havahtuu ja häkeltyy, kun kuulee Jeren palkanneen Tomin töihin Mooseen.

Susu ihmettelee, minne Miki katosi kesken riidan. Samaan aikaan romahtanut Miki tilittää Ismolle ongelmistaan. Ismo kehottaa Mikiä selvittämään asiat perheensä kanssa. Miki tottelee ja palaa kotiin, mutta turhautuu, kun Susu syyttää häntä ja haluaa jatkaa riitaa. Miki nukkuu yönsä mielenosoituksellisesti sohvalla ja häipyy aamulla töihin sanomatta Susulle mitään. Susu purkaa pettymystään Jutalle. Samaan aikaan Miki kolkataan.

Eva jatkaa Lassen anelua. Eva on epätoivoinen ja huolissaan Nadjasta. Lasse on pahoillaan, mutta ei voi auttaa. Lasse kehottaa Evaa unohtamaan pakohaaveensa ja odottamaan vapautumista kärsivällisesti. Evalla on kuitenkin suunnitelma valmiina.

Kari yllättyy, kun Seppo saapuu Pihlajakadulle. Ilo muuttuu pian tuskastumiseksi, kun Kari olettaa, että Elina kutsui Sepon paikalle estämään Karin ja Sallan orastavaa suhdetta. Seppo vakuuttaa tulleensa Helsinkiin muusta syystä, mutta Kari ja Elina eivät lopeta kinasteluaan. Tarpeekseen saava Seppo raahaa kaksikon Talen, Sannin ja Iljan haudalle.

Anna pettyy, kun Jere häätää hänet salahuoneesta. Benjamin keksii Jeren sanojen inspiroimana, mihin voi majoittaa Annan. Anna ja Severi taipuvat Benjaminin ideaan muutattaa Anna asumaan salaa majataloon, joka on suhteellisen tyhjillään. Sallalla on idea sometähtenäkin tunnetun Annan varalle.

3885: Voronkäristys Ismon tapaan
3886: Tillin tällin pom pom
3887: Seppo Taalasmaa – tuomari ja todistaja
3888: Ja vesi oli mustaa
3889: Miki pintaan täytyy saada

Salatut elämät arkisin klo 19.30 MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja